Alıntı
Kamera görüntülerine ben hala inanmıyorum, gerçek olsa bile toplam mining gücünü abarttıklarını düşünüyorum
Kamera görüntüleri A1 sözleşmesinden verilen makineyi üreten firmanın LKETC'nin deposundan diyelim. Evet biraz merdiven altı duruyor, Çinli adamlar neticede.

A1 sözleşmesi için 35 MHS verirken, makinelere bakarsak 60 MHS olduğunu görüyoruz:

www.lketc.com/engoods/show/643.aspx

Aksine 25 MHS'yi kendileri için çalıştırıyorlar muhtemelen. Şeffaf olmamaları için bir sebep bu olabilir. Ayrıca makinenin satış fiyatından daha fazlasına 1 yıl kiraya veriyorlar. O da ayrı mevzu.

Alıntı
Düşünsenize şeffaf olsalar belki şu anki yatırımın kaç katını alcaklar, neden bunu yapmıyorlar?
Şu anki durumda bile 61.5 GHS olmasına rağmen sözleşmelerde %90 doluluk oranı var. Mevcut talebe ancak yetişiyorlar. Dediğin gibi yayınlasalar, aşırı talepten dolayı da problem olabilir diye korkuyor olabilirler.

Bir de korkudan beslenen oto kontrol mekanizması var. 5000 euro verip Expert alacak adam korkudan pilot alıp bekliyor. Böyle olunca aynı kapasiteyi daha fazla kişiye satıyorlar. Eh bu da işlerine geliyor tabii.