Konu altına yorum yapan bütün herkese içtenlik ile teşekkürlerimi sunuyorum öncelikle.
Yapılan bütün yorumları okudum şuana kadar, içlerinden ufak parçalar halinde çekip aldım kendime.Şuan durum nedir neye karar verdim diye merak edecek olursanız durum şudur ;
Daha önce ciddi bir ilişkim oldu,İstemeye kadar gidildi kısmet değilmiş olmadı.Maddi ve bilhassa manevi olarak çok canım yandı açıkçası.Lakin artık işin sonunda çok büyük mutluluk ihtimali dahi olsa insan ister istemez hüsrana uğramayı düşünüyor,tedbiri elden bırakamıyor.
Belki aynı şeyler onun içinde geçerlidir.He bana karşı olan davranışlarından gerçekten hiç bir şey anlamıyorum anlam veremiyorum,artık vermeye de çalışmıyorum.
Ağırdan ağırdan konuşuyoruz.Bazen ilk o yazıyor,bazen ben.Dün gece bir ödevi için makine mühendisi tanıdık var mı dedi,bugün şirketteki makine mühendisleri onun ödevi için yardımcı oldular.Ben elimden geldiğince başı dara sıkıştığında varlığımı hissettiriyorum.Onu zor durumdan kurtarmaya çalışıyorum maddi,manevi.
Allah şahidim benim ki heves yada içimde kalan bir ukde değil ama rabbim den her zaman için hayırlısını diledim ben.Ben elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim, ama bu nereye kadar böyle gidecek,sonu ne olacak hiç bir fikrim dahi yok. Hayırlısı neyse o olsun.
Bu konuda herhangi bir değişiklik olursa bu başlık altında bildireceğim.
Yine fikirlerini,düşüncelerini belirtmek isteyen arkadaşlar olursa severek dikkate alacağım.
Hayırlısı olsun kardeşim ne diyelim inşallah yanılıyoruzdur.