Size gerçek ponzi lazım herhalde. Başta girenler kara geçti o zamanlar giren 5-6 expert almış herkes. Günde 500-600 eurolar kazanıyorlar yani.
Tuhaf CoIntellect'e binbir laf ettiniz ama 4. aya gidiyor, iş planı da ortaya çıktı tahmin ettiğimiz üzere altcoin kazıyormuş multipoolda.
Bir sistemin 45-60 günde amorti edebileceğine inanmazken 50 saatte amorti eden sisteme nasıl inanabiliyorsunuz?
Ben şahsen böyle sistemlere hep karşıyım bu 100 saat sonra 2 katını veren sistemde site çok yeni olduğu için girdim, multipool olayına gelince zamanında mining yaparken kar oranı düşünce bende cihazlarımı multipool'a yönlendirmiştim ve her akşam BTC geliyordu, hangi coini mining yapacağına multipool karar veriyordu verimlilik oranına göre. Kamera görüntülerine ben hala inanmıyorum, gerçek olsa bile toplam mining gücünü abarttıklarını düşünüyorum.
Kısaca şöyle söyleyeyim, benim gibi çoğu kişi şöyle düşündü, buldukları blokları yayınlasınlar, şeffaf olsunlar girerim diye. Ben bile diyorum buldukları tüm blokları yayınlasınlar, cex.io gibi şeffaf olsunlar tüm laflarımı yutar en büyük paketten fazla sayıda alırım.
Bu tarz adamların üzerine çok gittiler onlarda bu şeffaflığı örtmek için multipool bahanesi kullanmış olabilirler. Düşünsenize şeffaf olsalar belki şu anki yatırımın kaç katını alcaklar, neden bunu yapmıyorlar? Cex.io yapıyor, bu kadar zor mu?
Neyse kalp kırmaya gerek yok, isteyen istediği sisteme girsin..