Site adresi : Telefonla verilecektir.
Site için istenen fiyat :
2500 TL -- > fiyatta indirime gidildi .
Sitenin aylık getirisi: Münimum 300 TL
Sitenin açılış tarihi: 2 ay oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: Güncel blog
Günlük hit sayısı: 1-4k
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir:
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Belirttiğim ekran görüntülerinde hitteki dalgalanma giridğim konuların günlük olmasından kaynaklıdır. 210 içeriğin hepsi tek tek elimle yazılmıştır.
Sabit hit getirecek kelime girmeye başladım.Sabit hit getirecek kelime arttıkça hit stabilleşecektir. Girdiğim kelimeleri yukarıda belirtiyorum. İstediğiniz kelime varsa deneyebiliriz.
Arkadaşlar siteyi 2 ay önce açtım. Son bir aydır hergün düzenli olarak içerik giriyorum, anında index alıyor sitem. Ben güncel tv programları, haberleri vs.. bunları paylaşıyorum. Girdiğim yazıların çoğu arama sonuçlarında ilk 5 de çıkıyor. İçerikler full özgündür, içerikleri girerken seo yapısına dikkat ettim bir çok içerik diğer sayfalarla ilişkilendirilmiş iç linkleme yapılmıştır yazı içerilerinde. Herhangi bir şekilde link backlink yada bir seo çalışması yapılmamıştır.
Gelir benim ilgilenmem göre değişiklik gösteriyor, ayda açtığım konulara göre. bir gün boyunca adam gibi ilgilendiğimde 45 TL getirdi. Orta düzey standart 10-15 içerik girince 20 tl yi görüyor. Sabit 5-6 içerik girince 7-10 tl arası geliyor.
Sabit konu için içerik girecekler için hit ve geliri stabil duruma getirmek çok kolay olacak.
Geçenlerde bir deneme yaptım 2015 erkek dövme modelleri konusunu girdiğimde ikinci sıraya oturduğunu gördüm (site adresini burdan görebilirsiniz.)
Günlük tv programı girenler ve bu işi bilenler çok iyi para kazanacaktır.
Dileyen olursa siteye reklam kodunu yerleştirim, sizi editör olarak yetkilendiririm. İçerik girersiniz gelire bakarsınız ona göre alırsınız.
İçerik girecek arkadaşlar spam basmadan girmelidir.
Satmak için yapmadım siteyi oyuzden tüm içerik özgün olarak girilmiştir. Ancak paraya sıkıştığım için satmak zorunda kaldım. Yoksa satılacak bir site değil.
Bu arada xxx.blogspot.com olan site içib xxx.com domainide aldım dileyen olursa onuda birlikte verebilirim.
site adresini pm istemeyin telefonla vericem . telefonunuzu pm atın ben ararım sizi.