Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni TÜRKİYE yolunda eeee?

Şehidimin ruhu şad olsun, haberler de diyor. berkin için intikam içinmiş şöyleymiş böyleymiş. bunları üst üste koyup yakmadan, önü kesilmez.
Kimi berkin için saldırdım der, kimi kürtler için saldırdım der, kimide polis tarafından vurulan arkadaşım için saldırdım der. Yani devlet bi otorite kuramadığı sürece silahını alan istediğini der.

Cizre'de adamlar silahlarla bir mahalleyi kuşatıp saatlerce çatışmaya giriyor. Polis ancak 1 gün sonra olay yerine ulaşıp müdahale ediyor. İstanbul'un göbeğinde karakolun karşısında yer işletmenin önünde ki bayrak indiriliyor polis ancak adam karakola gelip, karakolun bayrağını da indirmeye çalıştığı sırada müdahale ediyor, adamlar kışlanın içerisine girip bayrağı indiriyor, asker elinde dürbün olayları izliyor, doğuda güvenlik güçleri üniformayla dışarı çıkmaya korkup sivil dolaşıyor ona rağmen tespit edilip eşlerinin gözü önünde infaz ediliyor. Bunca olaydan sonra devlet ne diyor ? Bıçak kemiğe dayandı.

Terör örgütlerine ve yandaşlarına verilen bunca toleranstan sonra eline silahı alan berkin içinde öldürür, ahmet içinde öldürür, mehmet içinde öldürür. Artık devlet olarak hiç bir caydırıcılığın kalmamışsa, değil terör örgütleri, silahı eline alan bir adam dahi gider kendi görüşüne göre sağa sola saldırır.

Merak ediyorum şu çözüm süreci fos çıktıktan sonra doğuda hakimiyeti tekrar nasıl ele alacaklar