Merhaba arkadaşlar öncelikle ürünlerin kalitesine kefiliz kendi üretimimiz.Benim peder bey bu işi yapmakta bayrampaşa'da 15 yıldır yaklaşık.Çoğu mağazada 60-80 TL ye satılan bu ürünler bizden toptan şekilde alınıyor ama ağırlık olarak yurt dışına satıyoruz (Kosava,Rusya,Bulgaristan vs..)ürünleri perakende satışımız yok.Yani biri bizden bu modellerden gelip deneyim alım dese satışı yok.En 100 *200 adet alabilir.Yabancı ülkelerin toptancılarına satıyoruz bir nevi.Peder Beyi internet satışı konusunda ikna etmek amaçlı ürünleri ben mağazadan kargolayıp göndereceğim sizlere.Ürünlerin renkleri ve iki çeşit bedeni bulunmakta
1.S-M 2-L-XL şeklindedir.

Bu ürünleri bu fiyata alamazsınız kaçırmayın derim sadece setten kalan bu ürünleri perakende satıyorum.

Toplu alımlarda indirim veya kargo bizden gibi avantajlarımız da vardır.
Almak isteyen arkadaşlar whatsapp üzerinden ulaşırlarsa daha hızlı bir gönderim olur.
Adet başı Ürün Fiyatı :25 TL (EFT) [/SIZE]
İletişim Whatsapp Sadece: 0539 717 63 25
Ürün stok sınırımız yok kendimiz üretiyoruz.

Renkleri vardır sadece modelleri attım beğendiğiniz model ile ilgili renkler mevcuttur.En az iki adet alabilirsiniz

Bu modelden 12 adet var iki farklı türde cebi üstte ve altta olmak üzere.
Not:Modelde gözüken hırkanın düğmesi biraz daha farklı ve güzeldir. (4 kahverengi,3gri,2siyah,1mavi,2beyaz)

Bu modelden 3adet var fermuarlı ve düğmeli olarak değişmekte ( 2mavi 1 beyaz)

Bu modelden 5 adet var (2 gri,2beyaz,1kahverengi)

Bu modelden 7 adet var (3 gri,2beyaz,2mavi)

Bu modelden 1 adet var gri