OzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ekmek yemeyin, atıyorum bir kase çorbadan 10 kaşık içiyorsanız bunu 5 kaşığa düşürün. öğün sayısını arttırın yediğiniz miktarı azaltın. öğün sayını arttırın dediysem günde 5 öğün lahmacun falan yemeyin
ayak üstü atıştırıp öyünleri kaldırmayı düşünmedim değil

t0praK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günde 3 ekmek yiyorum. Hayvan gibi çikolata yiyorum. Sabah pasta börek ne varsa saldırıyorum. Genelde yarım ekmek tost yiyorum. 69 kilodan yukarı bir türlü çıkamıyorum. Boy 1.83
Ne güzel hocam, bizde su içsek yarıyor

Bique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam 6 ay sürede 60 kilo vermiş biri olarak sana tavsiyelerim şu yönde yalnızca yediklerinize dikkat edin ekmek yiyorsanız yemeyin. pilav yiyorsanız yemeyin. şekerli şeyler yiyip içiyorsanız yemeyin içmeyin, öğünlerinizi günde 3 öğün şeklinde değil de 5 öğün şeklinde yapılandırın ama yeme düzeninizide bu yönde oturtun sabah kahvaltınızı güzelce eksiksik bir şekilde yapabilirsiniz ama ara öğünleri ihmal etmeyip akşam yemeğini fazla kaçırmamalısınız. Aslında bunlar hep boş laflar ve sözler siz kilo vereceğim diyin bunu gerçekten isteyin yaparsınız
Hocam 3 ay öncesinde 95 kiloydum. Hırs yaptım yemeği kestim ekmek yemedim ve 79 kiloya düştüm.

Ama devamını getiremedim :S