Tatlı dile can kurban. Dosthane ısrarlı uyarın için ayrıca teşekkür ederim. Dediklerinde haklısın Fakat işi şakaya vurursak; şeker yok diye çay da içmeyelim
Kullanıcı kurumsal bir muhatap ister konusunda seninle hemfikirim. Web sitem olmadan bu işe giriştim zira benim için web sitesi açmak artık çok zor olmayan bir işlem.. Sorun; web sitesi açtığımda müşteriye kurumsal bir hizmet sunabilecek bir firma elimde olmaması.. Bu nedenle böyle bir yol seçtim. Yoksa dediğin gibi bir firma üzerinden çalışmak benimde ilk tercihim olurdu. Zira öylesi çok daha kolay..
Forum üzerinde bu işi yapan bir kaç arkadaşa da yazdım sırf bu niyetle ama önemsemediler, hatta cevap vermeye bile tenezzül etmediler.. Sonuçta yaptığım işleri ve geçmiş referanslarımı ben biliyorum. İmkansız görse idim zaten bu işe hiç girişmezdim. Bakma her yüklediğim video'da ya da paylaşımda farklı bir strateji uyguluyorum. Sonunda bunların değerlendirmesini yaparak sonuçlarını gözlemliyorum. Dediğim gibi sektör sert ve benim de bu sektörü seçme sebebimde zorluk derecesinin yüksek olması. Böylece daha kesin veriler elde edebiliyorum. Bir aylık bir çalışma yapıp sonuçları gözlemlemek istiyorum.

Bu çalışmaları site üzerinde yaptığında sonuçları; webmaster tool'dan google gibi getir ile 1-2 dakika içinde görebiliyoruz fakat sosyal ağlarda maalesef biraz zaman gerekiyor. Bende ilerki çalışmalarıma ışık olması için bu çalışmayı yapıyorum. Ve itiraf etmeliyim ki bu konu ile ilgili açtığım Youtube hesabı üzerinde yaptığım çalışmalar bana nasıl özel kapılar açtı tahmin bile edemezsin Facebook hesabını da projeye ekleme sebebim ise hem sayfa güçlerini birleştirerek arttırmak hem de Facebook google optimizasyonu içinde zorlu bir kelimede farklı çalışma tekniklerini sorguluyorum.

Yoksa dediğin gibi boşa kürek çekmek yerine elimde bir sürü bekleyen projelerim var onları ele almak lazım aslında.. İşte bu konuda baştan sona haklısın.