Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle içten ve dosthane uyarın ve önerin için teşekkür ederim Vermiş olduğun yazıyı hatırlıyorum ve katılıyorum. Zaten ilk mesaja da bakarsan o günde beğenmiştim

Nakliye firmaları için yapılan zevkine seo çalışmaları zaman kaybıdır konusunda aslına bakarsan çok da haklısın. Fakat her yaptığımız deneme yanılma yöntemi ile seo bilgimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Kabul etmeliyim ana jeneriklerde belki şu an sayfaların bir başarısı olmasa da bölgesel sonuçlar için çok başarılı sayılabilecek sonuçlar elde edilebildiğini görmüşken içimde bu konu ukte kalacağına yapayım dedim.

Bknz "Dalaman nakliyecileri " , "Dalaman nakliye şirketleri" ..

Bu sayfadan önce çeşitli sektörlerde pek çok kelimede, pek çok sosyal ağ sayfasını dizinlerde çok iyi sayılabilecek yerlere getirdim. Yeni stratejiler ile değişen algoritmalar karşısında en iyi sonuçları nasıl alabileceğimi gözlemlemek için de zor olduğunu bildiğim bu sektörü seçtim. Zira kolay kelimelerde herkes bir şeyler yapar, marifet zor kelimede başarı sağlamaktır düşüncesi ile bu alanı seçtim. Sonuçta işi gücü bırakıp evden eve nakliyat firmaları seo çalışmaları yapmıyacağım. Ama her yaptığım çalışma sonrası yeni başlayacağım projelerde bana önemli bilgiler ve deneyimler olarak dönmekte.. bu çalışmadan da yeni deneyimler kazanırım diye yapıyorum ( :

Not : ilk arkadaş'ın tanıtım yazısı ve linki paylaşılmıştır. Sektördeki arkadaşlara bu fırsatı kaçırmamalarını öneririm. Sonuçta çöp linklere para ödenen bu sektör için daha iyi backlink şansı bulamayacağınızı da önemle bilginizr hatırlatır, herkese başarılar dilerim.
Zevk için yapılan SEO çalışmaları boşunadır demek istemedim hocam. Zaman kaybı değildir, aksine SEO konusunda kendini geliştirmek isteyen herkes bunu yapmalıdır. İster zevk için olsun, ister para kazanmak için olsun.

Sizin yaptığınız şekile hayır diyorum. Önce youtube kanalına çalışmışsınız, daha sonra facebook sayfasına çalışıyorsunuz. Dilediğiniz kadar çalışma yapın isterseniz 1.sıraya kadar "nakliye" kelimesinde gelin. Aması var. Ama bu facebook sayfası kullanıcının 1.sırada bulmak istediği bir şey değil. Kurumsallık ister kullanıcı, bir şirket ister. Kendine ait bir adresi olan bir site ister. Bu yüzden kısa süreli yükselişler göreceksiniz ve ani düşüşler de hemen ardından seyredecek ve siz boşuna uğraşmış olacaksınız, bir tecrübe de kazanmayacaksınız. Böyle bir çalışma yapmak istiyorsanız bir şirketin sitesi üzerinde yapın. Facebook sayfasını da yine kullanın ama bir site üzerinden çalışın.