Xnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kolay kolay konulara mudahil olmam
Ancak senin biraz sıkıntın var konuşasın gelmiş cevap vereyim dedim
Aksi halde sen yeni öğreniyorsan Günaydınlar ola nerelerdeydin
Sanırım sen baya bi uzak kaldın bu alemden camiyadan teknolojiden

Ozaman senin söylemene bakılırsa gidipde 4000$ a 3GHZ Xeon 7000 serisi Cpu almak geri zekalılık yerine normal i7 3GHZ i 300 400$ a almak çok daha mantıklı sen hala öğrenemedinmi iş sadece GHZ lerde bitmiyor biraz araştır işlemci mimarilerini istersen
Hakarete, kabadayılığa varacak söylemler de gelmeye başladı. Alem, camiya. Bilgi teknolojileri sektörü nasıl jargonlar almış haberim yok, gerçekten uzak kalmışım o halde.

Kararlılık demek istiyorsunuz ama bir türlü yazamıyorsunuz sanırım. Aynı birim miktarda olan aynı şeyden bahsediyoruz. Elbette doğru olduğunu bilmenize rağmen çarptırıyorsunuz. Yine de anlatmaya devam edeceğim i7 3 GHz = E3-1270 3 GHz. i7 3Ghz, E3-1270 4 GHZ etmemektedir. İki işlemcinin kullanım alanları dolayısıyla ortaya çıkacak üretim değişiklikleri ve bu bağlamda ortaya konacak kararlılık farklı şeyler tabi. Siz hep buradan örnek vermek istiyorsunuz ama o terim bir türlü çıkmıyor sanırım.

Maalesef hala bilgi teknolojileri için çok talihsiz söylemler. Küfür falan da etmek isterseniz çekinmeyin. Gerçekleri yazdıkça hazmedemiyorsunuz nitekim.

kaşınan sensin çok bilmişlik taslarsan alırsın cevabını buranın agasımısın ne işşş söylede bilelim
Ne iş?

konuya balıklama atlayıp siz hiçbirşey bilmiyorsunuz diyen sensin
Bir de şunu dediğim yeri gösterirseniz süper olur. Ben yardımcı olmak adına hatırlatıyım. "Teşhis yapmadan bu teklifi neden verdiniz?" diyorum.

Her zaman olduğu gibi yine doğruları ve gerçekleri söylediğim için de düşman ediniyorum. Hiç zararı yok, ne yapalım.