Bilrom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada ne tesadüf ki:
alanadi: IKSNET Bilgisayar Destek Hizmeteri A.Ş.
xnet: IKSNET Bilgisayar Destek Hizmeteri A.Ş.

Ben kolay kolay konulara mudahil olmam
Ancak senin biraz sıkıntın var konuşasın gelmiş cevap vereyim dedim
Aksi halde sen yeni öğreniyorsan Günaydınlar ola nerelerdeydin
Sanırım sen baya bi uzak kaldın bu alemden camiyadan teknolojiden

Ozaman senin söylemene bakılırsa gidipde 4000$ a 3GHZ Xeon 7000 serisi Cpu almak geri zekalılık yerine normal i7 3GHZ i 300 400$ a almak çok daha mantıklı sen hala öğrenemedinmi iş sadece GHZ lerde bitmiyor biraz araştır işlemci mimarilerini istersen

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:11:17 -->-> Daha önceki mesaj 18:06:07 --

Bilrom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylemlerimin hiç birisinde "farazidir" demiyorum fark ettiyseniz. İlkinde farazi olduğunu varsayıyor, ikincisinde de "farazi olduğunu düşünüyorum" diyorum. Tabi siz şu anda söylenenleri çok iyi anlamnıza rağmen farklı yerlere çekmek istiyorsunuz o ayrı bir mesele.

Bir şeyleri kanıtlamaya çalışırcasına da rakam veren sizsiniz bu arada.

"Siz i7 ile Xeon işlemciyi , Atx ile Rack sunucuyu bir tutuyorsanız bu sizin sorununuz." Evet kasa ve işlemci önemli. Nasıl olsa i7'deki 3 GHz patlıcan, Xeon'daki 3 GHz elma olara ortaya çıkıyor. Sektör için çok talihsiz söylemler bunlar.

Seve, seve size müşteri kazandırırız, eğer ihtiyacınız buysa hiç problem değil. Çünkü maalesef insanların ihtiyaçlarını anlayıp çözüm üretmek yerine körü körüne "Aha bu size olur" diye teklif veriyorsunuz. Biz ne yazık ki böyle yapmıyoruz. Ha bir de i7'deki 3 GHz işlemci gücü ile, Xeon işlemci üzerindeki 3 GHz işlemci gücünün aynı olduğunu biliyoruz. Çünkü her ikisinin de aynı birimde olan işlemci frekans döngüsü olduğunu biliyoruz.

Aynı şirkete ait bilgilerin farklı şirketlerin adı altında aynı başlık altında belirip, aynı argümana karşı cevap vermesi oldukça olağandır tabi. Ne yaparsınız; şans.

Konuyu çarptıran sensin amacımız konuyu çarptırmak olaydı vps in alındığı firmayla yapıyor olurduk şuan bu yazışmaları konuya balıklama atlayıp siz hiçbirşey bilmiyorsunuz diyen sensin kaşınan sensin çok bilmişlik taslarsan alırsın cevabını buranın agasımısın ne işşş söylede bilelim

konuyu açan beyfendiden özür dilerim konunun buralara gelmesinden ötürü