alanadi_destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 mesajınız da da farazi sayı deyip duruyorsun, Bu düpe düz karalamaktır.

İstanbul ofisimize buyrun gelin , ben size bizzat kendim göstereceğim Verdiğim VPS sayısı farazimi gerçekmi.

Ayrıca , 200 VPS'i Müşteriye tek tek kurup ben teslim ettim , İçeriğinin bilmemim sebebi bu. Bizi Müşterisinin bilgilerini çalan , yok script'i çalan falanı filanı çalan çoluk çocukla karıştırmayın.

Ve bu sayıdaki VPS'leri Sizin gibi çoğu firma 1 VPS'i bile 24 saat'de teslim ederken , Biz 200 VPS'i 24 saat'de teslim ettik.

Bizim Görüşümüz , Sağlam Alt Yapı , Sağlam Hizmet , Sorunsuz Hizmet.

Siz i7 ile Xeon işlemciyi , Atx ile Rack sunucuyu bir tutuyorsanız bu sizin sorununuz.

Beni hiç ilgilendirmez, aksine bana müşteri kazandırırsınız.

İyi akşamlar.
Söylemlerimin hiç birisinde "farazidir" demiyorum fark ettiyseniz. İlkinde farazi olduğunu varsayıyor, ikincisinde de "farazi olduğunu düşünüyorum" diyorum. Tabi siz şu anda söylenenleri çok iyi anlamnıza rağmen farklı yerlere çekmek istiyorsunuz o ayrı bir mesele.

Bir şeyleri kanıtlamaya çalışırcasına da rakam veren sizsiniz bu arada.

"Siz i7 ile Xeon işlemciyi , Atx ile Rack sunucuyu bir tutuyorsanız bu sizin sorununuz." Evet kasa ve işlemci önemli. Nasıl olsa i7'deki 3 GHz patlıcan, Xeon'daki 3 GHz elma olara ortaya çıkıyor. Sektör için çok talihsiz söylemler bunlar.

Seve, seve size müşteri kazandırırız, eğer ihtiyacınız buysa hiç problem değil. Çünkü maalesef insanların ihtiyaçlarını anlayıp çözüm üretmek yerine körü körüne "Aha bu size olur" diye teklif veriyorsunuz. Biz ne yazık ki böyle yapmıyoruz. Ha bir de i7'deki 3 GHz işlemci gücü ile, Xeon işlemci üzerindeki 3 GHz işlemci gücünün aynı olduğunu biliyoruz. Çünkü her ikisinin de aynı birimde olan işlemci frekans döngüsü olduğunu biliyoruz.

Aynı şirkete ait bilgilerin farklı şirketlerin adı altında aynı başlık altında belirip, aynı argümana karşı cevap vermesi oldukça olağandır tabi. Ne yaparsınız; şans.