alanadi_destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı tarz hit programı çalıştıran 200 VPS var şuan bünyemde ve hepsi çok daha küçük VPS'de çok rahat çalışıyor

Ek olarak , konuyu açan arkadaş VPS donuyor yada yavaşlıyor dememiş farkederseniz kapanıp açılıyor demiş.

Gidip'de i7 , ATX Makinada böyle bir VPS açarsan tabiki VPS hataya düşer kapanır.

Biz alt yapımıza güvenmesek , zaten gelipde burada konuya teklif vermeyiz.

Genelleme yaparken biraz daha dikkatli olunuz.
Bünyenizde çalışan 200 VPS'in içeriğini bilmeniz daha da enteresan. Sadece bu segmentde hizmet satıyorsunuz ya da tamamen farazi bir rakam iletmiş durumdasınız.

"Donuyor" ya da "Yavaşlıyor" ile "kapanıp açılma" arasında sandığınız kadar ince çizgiler bulunmaz. Hele ki söz konusu bir Windows işletim sistemi ise. Bir çok hypervisor sanallaştırma platformu kaynak tüketiminin yükselmesi ve bu tüketimin belirli bir süre devam etmesi halinde sanal sunucuyu donanım hatası sinyali göndermektedir. Yine klasik bir Windows örneği olarak sunucu yeniden başlar. Acaba herhangi bir sağlayıcı sunucu üzerindeki etkinlik kayıtlarına baktı mı? Hiç zannetmiyorum.

Sanal sunucunun donanım limitleri ve konfigürasyonu ile işlemci tipinin i7 ya da kasa tipinin ATX olması arasında gerçek ve teknolojik bir ilişki kurduysanız kesinlikle aynı işi yapmıyoruz demektir.

Olayın altyapı ile ilgisi yok zaten ilk önce bunu kavramak gerekiyor. Genellememe de bu sebepten dolayı gayet dikkat ettim, siz hiç merak etmeyin.

ahmtozdmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Lafınız Bana Olabilir. Arkadaşın Dediği Gibi Proğramı İndirdik. 3 Tane Siteyi Ekledik Yukarda Belirttiğim Özelliklerin Daha Altı Bir VDS de Deniyoruz.
Şu anlık Öyle Yüksek Bir Artış Yüksek Miktarda Bir Kullanım Yok Gibi.

http://prntscr.com/5p49jq

Aşırı Bir Trafik Kullanımıda Göremedim Açıkcası Arkadaş Test Edecekmiş Zaten.
Biz Teklifimizi Sunduk Gerisi Arkadaşın Bileceği iş.

Biz Hizmetimize Güveniyoruz. Test VDS siz Veririz Arkadaş Dener Beğenirse Alır.
Arama sonuçlarında çıkan tecrübe edenlerin belirttiği bir çok kaynak ve konu sahibi de ilettiği gibi sorun süreç içerisinde gerçekleşiyor. Sorunu teşhis edebilmek için tek tek etkinlik kayıtlarını incelemek gerekiyor.

Zaten herkes hizmetine güveniyor. Hizmetine güvenmeyen neden insanlardan para talep etsin? Burada bir noktayı kaçırıyorsunuz. Talep edilen hizmetin yapısı, şekli, şemali, problemin kaynağı belli değil.