Merhaba. Z2 kullanıcısıyım şikayetçi olduğum tek konu ön kamerası kapalı alanda yapay ışıkta iyi değil. Daha önce xperia s kullanıyordum ve onun ön kamerası daha iyi geliyordu tabi çekilen fotoğraflara bir de pc den bakmak lazım.Onun dışında oyun oynamıyorum dolayısıyla şarj oldukça uzun süre gidiyor. İlk başlarda 3gün 5 saat ( 7 saatte olabilir tam hatırlamıyorum) falan gördüğüm oldu ancak zamanla düştü çünkü ilk aldığım hafta ve şuan ki kullanım yoğunluğu arasında dağlar kadar fark var. Şuan da şarjım çok yoğun kullanımda 1.5 günü görüyor .(Spotify falan da sürekli açık müzik dinlemeyi azaltırsam sanırım 2 günü çok rahat görürüm.).Lens kayıklığı son partilerde yok deniliyordu ama var benim cihazım da son ürünlerden ancak bu hiç bir sorun yaratmıyor öyle üstünde durulacak bir sorun değil bence.Cihazda kasma donma vs yok zaten bu cihazlar bile donarsa vay halimize.Onun dışında tek el ile kullanım elleriniz büyük değilse biraz zor.Kamerayı 20.7mp olarak kullanmak için 4:3 formatına ayarlaman gerekiyor yoksa 15 mp de 16:9 var .
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Şunu ekleyeyim donanım haber ve shiftdelete de hep z3c demişler ikisi arasındaki kıyaslamada. Ancak ben z2 den oldukça memnunum seçim senin.
Bahsettiğim konular
donanım haber shiftdelete
Teşekkür ederim açıklayıcı oldu benim için, birde z3c kullanıcısı çıkarsa 10 numara olur