Merhaba arkadaşlar kullanmadığım bir Google hesabımı tesadüf üzeri buldum ve yüklediğim videonun 90k izlenime ulaştığını gördüm. Daha sonra birkaç video hazırladım ve artık YouTube işine girmeye karar verdim.
Galatasaray üzerine bir kanal açtım ve maç öncesi tanıtım videolarının yanı sıra futbolculara özel videolar montaj ediyorum. Çoğunluğu Lig TV içeriği olduğu için ban riski var kafat montajda hiçbir şekilde logo veya reklam tarzı hiçbirşey bırakmıyorum.
Bu arada aklıma takılan ve sormak istediğim 2 soru var.
1.si QuizGroup Network e kayıt oldum fakat kullanımını ve amacını henüz çözemedim. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
2.si ise küçük bir proje olarak nitelendiriyorum. Vegas Pro 13 ile video montajı yapabiliyorum. Bunu sadece video kanalım için değil herkes için kullanmak istiyorum.
Daha açık şekli:
Facebook'da 100k+ sayfası olan kişilere isteği üzerine spor veya istediği başka içerik de internet üzerinden toplardığım videoları montaj edip üzerlerine facebook sayfasının logosunu (isterlerse web site adresi veya twitter adresi) koyup sunmak istiyorum. Video yapımında herhangi bir ücret talep etmeyip, kendi video kanalıma yükleyeceğim ve facebook sayfasında benim para kazandığım videoyu yayınlacak.
Yani sayfa sahibi kendi logosu vs bulunan bir video ile sayfasının(sitesinin vb.) reklamını yapacak bende youtube üzerinden para kazabilirim diye düşünüyorum.
Sanırım yazı birazcık uzun oldu

Rahatsızlık verdiysem affola. Görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim. İyi forumlar.