Merhaba arkadaşlar sizlerin işini kolaylaştırıcak yazılımlar ile karşınızdayım. Tüm bilgiler konuda yer almaktadır, kafanıza takılan herşeyi pm ile gonderebilirsiniz, cevaplamaktan çekinmem.
İnstagram Araçları -> Ne işe yarar?
Öncelikle sizleri büyük bir dertten kurtarıyor
tüm el ile yaptığınız işlemleri otomatikman yapıyor. En büyük özelliği ise
Hedef'e bağlı organik olarak takipçi arttırmak -> Etkileşim yapmak. Örneğin
giyim üzerine hesaplarınız var satış yapıyorsunuz biliyorsunuz ki
instagramdan günde binlerce satış gerçekleşiyor bu moda,gül ürünleri,elbiseler,ayakkabılar vsvs hiç fark etmiyor. Büyük bir moda hesabı var
örnek vermek gerekirse nick takip yazılımı ile siz istediğiniz hesabın son takipçilerini takip ediyorsunuz bu sayede tamamen hedef'e bağlı olarak organik takipçi arttırabiliyorsunuz. Geri takip yapmayanlar varsada ornek yazılım homeLike ile etkileşim yapıp, kullanıcıların gözüne giriyorsunuz. Instagram Nick Takip -> 1 Adet profil belirlersiniz (atıyorum; @re10resmi) ve limit yazarsınız (limit="30") ve başlatırsınız. Örnek olarak belirttiğim @re10resmi hesabının son 30 takipçisini takip eder. Kısacası belirttiğiniz profilin son takipçilerini takip etmeye yarayan bir sistemdir. Bunu crona koyarak surekli takip islemini yapabilirsiniz. Bu sayede tamamen organik ve isteğinize göre takipçi arttırabilirsiniz.
Fiyatı = 70 TL (Acık kaynak)
Instagram HomeLıke -> Sizin sadece limit belirlemeniz yeterlidir. Limitinizi belirledikten sonra tüm ana sayfayı begenir. Bu sayede sizi takip etmeyen GT yapmayan kullanıcı varsa bile geri takip yapıcaktir etkilesim yaptiginiz icin.
Fiyatı = 90 TL (Acık kaynak)
Instagram TagLike-> Siz sadece #tagı yazmanız yeterlidir. Tagı yazdıktan sonra belirttiğiniz hesap o tag'a video & fotoğraf atanları tamamen otomatik olarak beğenmeye başlar.
Instagram TagFollow-> Siz sadece #tagı yazmanız yeterlidir. Tagı yazdıktan sonra belirttiğiniz hesap o tag'a video & fotoğraf atanları tamamen otomatik olarak takip etmeye başlar.
Instagram HomeComment -> Sizin sadece yorumları ve limiti belirtmeniz yeterlidir. Baslattıktan sonra tüm ana sayfaya belirlediğiniz yorumları atıcaktır.
Fiyatı = 250 TL (Acık kaynak)
Instagram ComFollow -> Siz sadece fotoğraf linki ve limit girersiniz. Ardından o fotoğrafa yorum atanları belirttiğiniz limit kadar takip eder. Bu sayede tamamen organik > hedefe bağlı takipçi arttırırsınız. (bu yazılımım yok yok satıyor.)
Instagram LıkeFollow -> Siz sadece fotoğraf linki ve limit girersiniz. Ardından o fotoğrafı beğenenleri, belirttiğiniz limitler dahilinde takip işlemini gerçekleştirir. Bu sayede tamamen organik > hedefe bağlı takipçi arttırırsınız. (bu yazılımım yok yok satıyor.)
Instagram Unfollow -> Bu yazılımım ise sizleri yine bir dertten kurtarıyor. Tamamen otomatik halde calisan bu yazilim api limitleri dahilinde unfollow yapıyor. Sizi takip etmeyen kişileri tek tek bulup takipten vazgeçiyor.
Fiyatı = 120 TL (Acık kaynak)
Instagram Photoup-> sürekli telefondan instagram'a giremiyor musunuz? Dilediğiniz zaman siteniz üzerinden fotoğraf paylaşın. Bu yazılımım web üzerinden fotoğraf paylaşmaya yarıyor.
Fiyatı = 150 TL (Acık kaynak)
Instagram OtoLike -> Instagram API'li giris sisteminiz mi var? bu sistem tam size gore. otoLike sayesinde instagram api ile sitenize giriş yapanlara istediğiniz fotoğrafı beğendirtebilirsiniz.
Fiyatı = 60 TL (Acık kaynak) (Genelde instagram panele uye kasanlar - sitelerine api ile giriş yaptıranlar'a öneririm.)
Instagram otoFollow -> Instagram API'li giris sisteminiz mi var? bu sistem tam size gore. otoFollow sayesinde instagram api ile sitenize giriş yapanlara istediğiniz hesabı takip ettirebilirsiniz (Genelde instagram panele uye kasanlar - sitelerine api ile giriş yaptıranlar'a öneririm.)
Fiyatı = 60 TL (Acık kaynak)
Twitter birkaç yazılım;
Twitter autoFavori-> Twitter'da etikelişim alamıyor musunuz? Bu yazılım tam size göre! Siz sadece limit belirleyin ve başlatın o sizin yerinize ana sayfayı komple favoriye ekliyecektir.
Fiyatı = 45 TL (Acık kaynak)
Twitter nickFollow -> 1 Adet profil belirlersiniz (atıyorum; @fenoproil) ve limit yazarsınız (limit="1200") ve başlatırsınız. Örnek olarak belirttiğim @fenoprofil hesabının son 1200 takipçisini takip eder. Kısacası belirttiğiniz profilin son takipçilerini takip etmeye yarayan bir sistemdir.Hedef'e bağlı olarak tamamen organik gerçek takipçilere sahip olabilirsiniz.
Fiyatı = 50 TL (Acık Kaynak)
Twitter dmBoot-> Twitter'da reklam agınızı genisletmek istemez misiniz? Tamamen otomatik! Siz sadece limiti ve atılıcak mesajınızı belirleyin yeterli. Atıyorum 50 tane yazdınız sizin son 50 takipçinize tamamen otomatik olarak saniyede direk mesaj gönderimini yapsın.
Fiyatı = 80 TL (Acık Kaynak)
Twitter twDelete-> Twitter daki tüm tweetlerinizi tek tık ile silebilirsiniz! Token bilgilerinizi ve kullanıcı adınızı yazmanız yeterlidir.(Ek olarak atıyorum 1 hafta önceki tüm tweetlerinizi silebilirsiniz 1 haftadaki tweetlerinizi saklarsınız.)
Fiyatı = 80 TL (Acık Kaynak)
Bilgilendirme1; Sürekli yeni yazılımlar yapıyorum tüm güncellemeleri bu konu altından bulabilirsiniz, yeni konu açmıyorum burada yayınlıyorum yeni yazılımları.
Bilgilendirme; Tum ıslemleri api ile yapar. Bu sayede spam-engel-hesap kapanma, durumu olmaz. Bu yüzden lütfen aklınıza bu tarz sorular gelmesin. Hiçbir şekilde hesap kapanma olmuyor garantisini bizzat ben veriyorum. Tüm kurulumları ben yapıyorum, gösteriyorum & tek tek uğraşıyorum. Fiyatlar ucuz diye satıp > gider diye düşünmeyin her türlü sorunda pm atabilirsiniz.
(Istege ozel sistemler yazmaktayım. Dışarıya vermediğim daha birçok yazılımım var. Örnek vermek gerekirse instagram takipçi > profiline bakanlar > analiz sistemleri. Tüm bunlar için pm göndermeniz yeterli olacaktır.)
Ödeme yöntemleri = Paypal, İşbankası, Ziraat Bankası , (Cepbank Tüm Bankalar Alabilirim)