KadirKemal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 10 saniye demişsin ama o videoyu hazırlaması ve montajlaması bilmeyen birisi için günler alabilir. öncelikle yeşil mat renkde bir kumaşa ihtiyacın var. eğer video hareketli olacaksa tabi. bu kumaşı hem arka planda kullanacaksın hemde kafasını çekeceğin kişiye boyundan itibaren çuval gibi giydirip o şekilde videoya alacaksın. o 5 10 saniyede ne gibi bir video çekmek istiyorsan sadece kafa kısmını çekip sonra hangi vücuda yada resme yerleştirmek istiyorsan onla beraber adobe after effeckte montaj yapacaksın. after effect için ayrıca green screen yada ona benzer bir eklenti vardı onuda kullanacaksın. aslında daha ayrıntılı yazardım ama sadece yazmakla olmuyor. bir ara okulda iken 5 saniyelik video için 3 gün uğraşmıştım
UmutMertSEVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok uğraş gerektirir ya biz zamanında 20 saniye video için abartısız söylüyorum 6 gün koşturduk arka planla uyumudur vs. her bir ayrıntıyı tek tek farklı adamlara yaptırmıştık
Siz beni baya yanlış anlamışsınız

Benim isteğim profesyonel bir şey değil. Sadece bir dansözün kafasına png resmi geçircez o kadar arkadaşın yüzü dahi hareket etmicek. Maksat eğlence olsun. Bunun için hazır programlar illa vardır diye düşünüyorum çünkü sağda solda çok görüyorum bu tarz videolar.