Her gün başkasının eliyle çoluk çocuk , kadın , bebek demeden binlerce kişi ölürken onları es geçip kendi canına kıymış birine üzülmek iki yüzlülüktür , sosyal medya da ilgi toplama çabasıdır . Tahmin ettiğim gibi twitter ' da gündem de olmuş . Bu ülkenin insanı kadar iki yüzlü , ölü sevici başka bir yerde olduğunu sanmıyorum.
Dün aşağıdaki izlediğim bir video , bu dedenin derdi yaşadıkların yanında o intihar edenin derdi bir hiçtir . Ama neden bunlar görülmez çünkü prim sağlanmaz da ondan.
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...dedenin-yasami
Ek olarak
Buna üzülen insanları anlamıyorum , her gününüz güllük gülistanlık mı geçiyor sizin veya dünyadaki tüm insanların . Herkesin derdi var bende en ağırından bunalım geçirdim , çabaladım hala çabalıyorum ve böyle çok kişi varken çekip gitmiş birine üzülüyorsunuz .
Burada anlamadığınız kısım bu tip insanlara mücadele şansı verilmemesi. Kalifiye olduğu bir işe trans olduğu için alınmaması, kolay kolay kiralık ev verilmemesi, kolay kolay lokanta ve kafelere girememeleri, sürekli tehdit ve tacizle yaşamaları. Translar hastaneye gider doktor bakmak istemez, karakola gider polis ilgilenmez, zaten bizim millet bütün transları fuhuş yapıyor sanıyor.
Hayat zaten herkese zor, bunun gibi insanlar içinse çok çok daha zor.