tamam güzel güzel yazmış ve belirli bir emek harcamışsın dostum eyvallah ama zaten bu bilinen bir yöntemdi.
Mesela bende Beşiktaş ile ilgili bir sayfa var. erişimi 200k değil beğeni sayısı ise 139 k fakat sürekli dalgalanma oluyor sayfada. dalgalanma derken en kötü beğeni 400 en iyi beğeni 10k duruma göre değişiyor.
Bugünlerde yemek sayfaları baya revaçta. yani yemek sayfaları özellikle evinde oturan bayanlar ve evlilik hazırlığında olan bütün kızlar için önemli sayılabilir. ( 2 cümle gereksiz oldu aslında bütün facebook kullanıcısı bayanlar denebilir

)
bir diğer sayfam olan
Kuş Beyin için ise yine aynı dalgalanmalar söz konusu. 1.2 m erişim gören bir sayfaydı bu. şu anda 200 300k arası değişiyor. gün geliyor beğeniler dipte gün geliyor beğeniler tavanda. bu iki sayfa da organik şekilde büyüyen sayfalar.
Bir başka mizah sayfası olan whatsapp diyalogları isimli sayfam ise günde 300 yeni beğeni ve en kötü 1k en iyi 10k beğeni ile hiç dalgalanmaya maruz kalmadan devam ediyor. yani işin açıkcası şu : kaliteli paylaşım her zaman sayfayı ayakta tutar. benim paylaştığım foto ve videoları benden sonra daha aktif ve büyük pek çok sayfa kullanıyor. kimisi benim erişimimi geçemiyor kimisi ise benim erişimimi 2 ya da 3 e katlıyor. aslında şöyle bir taktik izlense çok daha güzel olur herkes için.
Pek çoğumuz facebook üzerinden para kazanma derdindeyiz. Pek çoğumuzun sayfası organik. Birbirimize destek sunsak. içerik paylaşım vs.vs.vs... olarak emin olun piyasada en aktif sayfalar bizlerin olur. Ama bu durumda da panelciler ve reklamcılar biter. Ben şahsen 3 sayfamda da bugüne kadar herhangi bir link ya da reklam paylaşımı yapmadım.