Arkadaşlar 2015 yılına girdik artık şöyle diyelim her sene teknoloji gelişiyor ve hayatımız kolaylaşıyor..
Ama güzel ülkemde hala AKK saçmalığı devam ediyor. Bir çok yere fiber internet hizmeti gelmedi, gelemedi.
Hızlar hala yalan dolan laf kandırmacası. Bugün ortalıkta dolaşan tüm 16 mb paketler sadece o hıza kadar yani garanti verilmiyor. Ben ne aldım bu işten ? Gene Çoğu bölgelerde 2-3 mb sürünüyor insanlar.
Ha birde kota olayı saçmalığı varki sınırsız-limitsiz diye internet alıp her ay 50-60 TL para veriyoruz velakin bizde nasıl bir anlayış hakim ise firmalar kısıtlama getiriyor.
Bunun adıda korsana yönelik dur demekmiş.
Bu nasıl bir düzendir ? Benim aklım mantığım artık bu sistemi almıyor ? Ne yani hızlar normal olsa herkes korsana mı abanıcak ?
Herkes tor*ent sitelerinemi koşucak ? Yolda durdurun 5 kişi belki sadece 1 tanesi tor*ent nedir bilir.
Üşenmedim 1-2 saatir ne kadar internet ile alakalı forum varsa dolaştım bu akk saçmalığını savunanlar var neymiş efendim serbest kalırsa herkes download abanırmış, böyle olması iyimiş.
Zihniyete bakarmısınız

Bu düşünce yapısıyla emin olun biz her haltı hakediyoruz.
Dün arkadaşımla cs:go hakkında konuşuyoruz, laf döndü dolaştı internete geldi bana şöyle kelime sarfetti.
Sizin ülkenizdeki en yüksek hız, Benim ülkemdeki en düşük hız. Sence sorun yaşarmıyım diye bir cümle kurdu.
Tutup tek laf edemedim ? Haksızmıyım ?
Saçma sapan 3g kotalı paketler orda burda dolaşıyor millet güya 100 mb paket alıp film izliyor yahu bu o paket google açsan biter be arkadaş..
Süperonline filan tutuyor 50 mb hız oldu bizde yedik 50 gb dan sonra ben o hızın neredeyse 10/1 bile etmiyecek bir hız kullanıyorsam bana faydası nedir ?
Günümüzde steamdaki oyunlar dahi artık en az 20 gb ben parasını bastırıyorum hem yer sağlayıcıya hemde orjinal oyuna ama 3 megabit ile indiriyorum artık kaç güne iner kimbilir.
Yazıklar olsun böyle sisteme bunada göz yumanlarada.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, kendi paramızla sürünüyoruz resmen