Tebrikler. 27k tarifi benim yazdığımı düşünen tek kişisiniz.
Tarifler derlemedir. Tek bir sietden değil onlarca siteden tarif alınmıştır. Kategorisel girişleri yapılmıştır. Fazlalıklardan temizlenmiştir.
Hiçbir bot size bu datayı bu şekilde aldıramaz. Ki botla data oluşturdunuz diyelim. 27k tarifi 300k etiketiçekecek botun maliyeti 300-400 lirayı geçecektir.
2010 yılında kendi sitemde kullandığım data diye belirttim. bir yerde kullanılan tarif mutlaka 5-10 yerde kullanılıyor. Bu iş böyledir.
Amma velakin bu data bu şekliyle 2 kişiye satılacaktır. Bunda bir yanlışlık yoktur.
Ayrıca bu tarz konu eleştirenleri biliyorum sonradan eleştirdikleri şeylere talip olurlar genelde. Üzerinize alınmayın.
Keşfedilmemiş Amerikalar vardır. Onları da keşfedin.
http://goo.gl/ulK4Na
db zaten başka siteden botla çekilip şişirilmiş birde sadece 2 kişiye satacağınızı söylemişsiniz. En azından 2 kişiye satılacak ibaresini kaldırsanız en azından insanlar 2 kişiye satılacak diye düşünmezler. Sitedeki herhangi bir yazıyı kopyalayıp ( uzun seçim yapın 2 cümle değil yani )
umurta ve şeker beyazlaşana kadar iyice çırpılır. Süt ve kremşanti eklenir. Onlarla da iyice çırpılan karışımın yarısı borcama dökülür. Kalan karışıma kakao eklenerek tekrar çırpıl
gibi görürsünüz. Konu hortlamış ama bu tarz konuları görünce yazma gereği duyuyorum. Baltalama gibi düşünüyorsanız report edebilirsiniz. Sonuçta insanlar para veriyor bunlara ( Ve sonuç hüsranla sona eriyor) Biraz daha net açıklama yapabilirsiniz Sadece 2 kişiye verilecek biraz gerçekçi durmuyor.