Şimdi damardan girdin Mahmut .

Ben bilgisayarı ilk gördüğümde bir farklı gelmişti ilgimi çekiyordu ve önce oyun oynuyordum sonradan ufak yazılımlar yazmaya başladım sıf hesap makinası yapmak için 1 saat uğraştığım zamanlar oluyordu daha sonra hayatıma php girdi başta anca echo "Merhaba Dünya"; yazabiliyordum birde 2-3 tane mysql e veri yazdırma olayını biliyordum daha sonra yayınlanan scriptleri geliştirmeye üzerine scriptlerin üzerine ekstra özellikler eklemeye başladım sonra canım sıkılınca sildim tüm scripti aradan 1 ay geçtikten sonra aynı scripti indirip aynı şeyleri yaptığım oldu r10 da genel olarak makale satarak bişiler yapmaya çalıştım genel olarak makalelerin konusu oyunlar oluyordu en başta 1-2 facebook oyunlarında hile paylaşımı yapıyordum bir sitede bir ücret almıyordum üzerine video çekip youtube 30-40 dk yüklenmesini bekliyordum hatta zamanın efsane oyunu Metin2 de kendim düşündüğüm ve yaptığım bir hile dahi vardı tabi bu aralar Mahmutlada az çok konuşuyoruz falan beni e-ticarete o sürükledi aslında en başta webmaster sitesinde like atarsın yorum yazarsın vs. diye üye yapmıştı beni daha sonra baktım Mahmut parayı kırıyo bizde anca elin adamının sitesinde hiç bir kazancı olmadan bişiler paylaşıp duruyoz yalan söylemiyim elimde para geçmesi hoşuma gidiyor farklı bir hissi oluyor o paranın daha sonra uğraştık ettik r10 a üye yaptı beni çok fazla ticaretim olmadı bir abinin blogun makale giriyordum her gün 1 tane oyun blogu olduğu için direk ilgi konumda çok zorlanmadan yazıyordum makaleleri arada 2-3 makale sattığım arkadaş oldu aralarında biri sadece + itrade attı ama olsun işte artık az çok kendi php yazılımlarımı geliştirmeye başlayan, uğraşan biriyim Lise 2 ye gidiyorum sıf insanlar yaşımdan dolayı benden iş almazlar diye bir çok php yazılımını vs. silip attığımı bile hatırlıyorum. Bence bu konu iyi olmuş tebrik ettim Mahmut.