black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende senin gibi 1998 doğumluyum. Bu işlere oyun sunucusu satmak için girdim fazla kazanamayınca wordpress'e ilgi sardım ve kendimi wordpress alanında geliştirdim. Şimdi ise birçok kişinin wordpress işlerini yürütüyorum temadır tamirdir vs. İnternet Radyoculuğu yaptım www.arabeskciyiz.com adında radyom vardı fakat kendi vdsmden yayın yaptığım için kalitesiz oluyordu bir süre sonra onuda kapattım domain şuan boşta Ardından bende senin gibi hosting sitesi açmak istemiştim fakat yapamadım iyikide yapamadım. Normalde her alacağım domaini 2-3 TL'ye regletirken aklıma www.odaksunucu.com domaini geldi ve büyük hayallerim olduğu için gidip isimtescilten 25 TL gibi bi rakama regletmiştim Sonra vizra kurup aracılık şeklinde satış yapacaktım ama paypal arada bi hesabı sınırlıyordu müşteriyle sıkıntı yaşıyorduk 1-2 müşterim oldu zaten Sonra şimdilik erken deyip siteyi sildim domaini şuan satışa çıkardım adı duyulmadığı için belki birisi alıp kullanır diye Bende senin gibi zamanında cyber-warrior gibi forumlara üye oldum fakat sonu hüsranla bitti elimi ayağımı o işlerden çektim. Şuan lise3 öğrencisiyim eşit ağırlık bölümü okuyorum seneye sınavımız var hayırlısı bakalım ne olacağım bilmiyorum ama bilgisayar ile ilgili bir bölüm istediğim kesin.
Dil bölümünde olduğum için hedef ya %100 burslu Yeditepe İng. Edb. ya da normal olarak Hacettepe İng. Edb., bakalım çalışıyoruz.

Skip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahmut kardeşim çok üşengeç bir adamım ama parça parça da olsa okudum hepsini. Güzel yazmışsın maşallah. Ben gençlerin daha ahlaklı ticaret yaptığına inanıyorum ama arkadasında birinin olması lazım. Çünkü bu işler bir gencin cebiyle yürüyecek işler değil. Sen de baya tecrübe kazanmışsın. Devamı gelir inşallah
Burak hocam abimsin Vaktinde seninle de güzel projelere yelken açmıştık, UK tabanlı hosting satışı olsun, ResellerClub API ile alan adı bayiliği olsun vb. Bir süredir görüşemesekte seninle de bir çok maceramız var

kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah ah bende hatirladim smdi r10 a uye olmak icin 16 yaş larinda davetiye aramaktan smdi ise mayis da 22 ye girecez ne ara gecti 5 sene hatirlamiyorum evet 16 17 yaş larinda da düzgün ticaret yapabilirsiniz
Yunus hocam, abim Seninle de bu sunucu, hosting piyasasında az macera yaşamadık. Ortak girişimler vs.