ZeNaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar hazır konu açılmışken benimde wp ile ilgili bir sorum olacak yardımcı olabilecek olan var ise memnun olurum.

HATA: Beklenmeyen bir çıktı yüzünden çerezler engellendi. Yardım için lütfen bu belgeye bakın ya da destek forumlarını deneyin.

yukarıdaki gibi bir hata alıyorum wp-login.php de ve tüm eklentileri sildim notepaddan denedim çerezleri sildim ama halen sıkıntı devam ediyor bu duruma bir çözüm bulabilecek arkadaş aramaktayım ilgilenen olur ise pm atmasını rica ederim teşekkürler.
Benim sorunum hala devam ediyor. Farklı yöntemler deniyorum.

Şuan iki hostingte de duruyor dosyalarım. Az önce DNS 'leri diğer tarafa yönlendirdim, sorun yok. Ancak yeni hostingte sorun oluyor. Dosyalar aynı, hatta veritabanı bile aynı. Veritabanı natroda duruyor herhangi bir değişiklik yapmıyorum.

DNS'leri yeni hostinge yönlendirdiğim an site açılıyor, ancak WP-admin' e giremiyorum. Bembeyaz bir sayfa. Wp-login.php den deniyorum, bu kez karşıma çerez muhabbeti çıkıyor.

Allah' tan şuan eski hostingte duruyor çalışan sistem. Ayrıca şüphelendiğim şey tema. Bakalım temayı değiştirip bir de öyle deneyeceğim. Olacak gibi değil. İki gündür boğuşuyorum resmen. Denemediğim yöntem kalmadı.