black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress'i orjinal sitesinden indirin, ftpdeki "wp-admin" klasörünün yedeğini alın ve tamamen silin daha sonra yeni indirdiğiniz wordpress klasöründeki "wp-admin" klasörünü ftpye kopyalamayı deneyin hocam.
Bunu denedim hocam. Hatta komple Wordpress dosyalarını upload ettim. Ama düzelmedi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:42:00 -->-> Daha önceki mesaj 20:38:52 --

CaN_Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi Çalışmalar hocam konu güncelmi ? wp-admin yazdıgın zaman yada k adı şifreyi girdiğin zaman beyaz sayfa hatasımı alıyorsun ?
siteadi/wp-admin yazdığımda beyaz sayfa ile karşılaşıyordum. Hiçbir hata vs. yoktu.

Ama az önce arkadaş ftpden anadizindeki wp-config dosyasını sil sonra siteadını tarayıcıya yazıp tekrar kur demişti, evet öyle yaptım bu kez WP-admin yazdığımda kullanıcı adı ve şifre ekranı geldi. Ancak bu kez şifreyi ve kullanıcı adını doğru yazmama rağmen "HATA: Beklenmeyen bir çıktı yüzünden çerezler engellendi. Yardım için lütfen bu belgeye bakın ya da destek forumlarını deneyin." hatası alıyorum.