Yeni bir girişimde bulunmayı düşünen veya mevcut işi ile ilgili olarak ihtiyaç duyanlar için "ONLİNE GİRİŞİM DANIŞMANLIĞI" hizmeti veriyorum.

Saat ücreti:
1 saat 50 euro.
2 Saat 80 euro.
(aynı müşteriye 2 saat hizmet verdikten sonra sağlanan hizmet ve memnuniyet kapsamında yeni bir fiyat belirleyerek çalışmaya devam ediyorum. Bu fiyat danışmanlık yapılan konuya ve beklentilere göre bazen yüksek bazen de düşük olabilir)

SKYPE üzerinden yazılı olarak görüşme şeklinde hizmet verilmektedir. Bir saatlik sürede karşı tarafında da eşlik etmesi durumunda karşılıklı konuşma olmakla birlikte bir ders ya da anlatım olarak değil bir beyin fırtınası olarak geçmektedir ve bir çok sorun görüşülebilmekte ve bir çok fikir üretilebilmektedir.

Hizmet almak isteyenlerin skype ile görüşmek için özel mesaj ile skype adreslerini iletmeleri ve ihtiyaç duydukları saat için ödeme yapmaları gerekmektedir.

Yukarıdaki kapsamda ücretlendirme dışında yüzyüze görüşme ya da uzun vadeli çalışma gibi talep ve önerisi olanların özel mesaj ile iletmelerini ya da aşağıdaki diğer konularıma bakmalarını rica ediyorum.

Ödeme İşlemi
:: Banka Hesapları :: Enpara

İade Garantisi
* Forumda 1 yıldan eski ve en az 20 olumlu ticaret işlemi bulunan üyeler hizmet aldıkları son çeyrek saat ücretini ve kullanılmayan kısmı iade olarak talep edebileceklerdir. Yani bir saat ücreti ödeyen bir kişi 25. dk da vazgeçerse kalan 30 dk ve bir önceki 15 dk ücretini geri alabilecek ve sadece 15 DK ücreti ödemiş olacaktır. (enpara veya NUVO hesabıma gönderilmesi kaydıyla eft ile masrafsızdır.) Bu sayede memnun olunmadığı andan itibaren bir yükümlülük olmadan iade alınmış olmaktadır.

Örnek çalışma talepleri:
Örnek 1 - siteadresi.com adresindeki sitemin geliştirilmesi için neler yapılabilir.
Örnek 2 - Yapacağım .... şeklindeki iş fikrinin minimum ne kadarlık bir sermaye ile yapılabileceğine ilişkin bilgi ve görüşünüzü almak istiyorum.
Örnek 3 - 10.000 TL sermayem var, belirteceğim iş fikirlerinden hangisini gerçekleştirmemi öneriyorsunuz; neden?
Örnek 4 - .... bölümünde öğrenciyim ve mezun olduktan sonra da devam ettirebileceğim bir işe şimdiden küçük çaplı olarak başlamak istiyorum. ... işini tavsiye eder misiniz?
Örnek 5 - ... işini yapacağım ama .... kısıtını aşmam (veya ... sorununu çözmem) gerekiyor. Bir çözüm önerisi sunabilir misiniz?
Örnek 6 - .... ürünleri ithalatı yapacağım nereden nasıl başlamalıyım.
Örnek 7 - .... ürünlerinin satışını yapacağım. Domain önerisi istiyorum.
Örnek 8 - aşağıdaki domainlerden hangileri ... işi için daha uygundur?
Örnek 9 - youtube kanallarım var ama para kazanamıyorum, e-kitap okumakla olmuyor; nasıl bir strateji uygulamalıyım?
Örnek 10 - Adsense den atılmaktan bıktım, ... türünde sitelerim var, bu sorunu çözmek için nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım?
Örnek 11 - ... adresindeki sitemde (veya iş yerimde) yaşadığım şu sorunu nasıl aşabilirim?
Örnek 12 - Dropshipping yapmayı düşünüyorum nereden başlayayım?

Forumda bir çok arkadaşın yıllardır beni tanır; forumun ilk yöneticilerindenim ve bir çok arkadaşa girişimcilik ile ilgili çeşitli konularda hizmet verdim.

Şimdiye kadar verdiğim hizmetlerle ilgili bazı konular aşağıda:

Girişim ve İş Geliştirme Danışmanlığı

Site, Proje veya İş fikirlerinize 99 TL ye Orijinal Öneriler

PROJE ARAMAYA SON ★ ★ ★ Niş veya Orijinal İş Fikirleri Satılıktır

★ ★ YAYIMLANDI :: İnternet Girişimcileri İçin İpuçları. (E-kitap) ★★ 29 TL ★ ★

Ankara'da Beyin Fırtınası Toplantısı

Ücretsiz Beyin Fırtınası Seansı -1- ANKARA

Ücretsiz Beyin Fırtınası Seansı -2- ANKARA

Ücretsiz Beyin Fırtınası Seansı -3- ANKARA

Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA)

:: Referans ve Yorumlar ::

trustlayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bir projemiz için beraber çalışmaktayız, ilgili ve alakalı bir arkadaşımız kafasında soru işareti olupta kararsız olan arkadaşların kesinlikle çalışmasını öneririm karşılığını fazlası ile alacaktır,

Her konuda bilgi sahibi her iş kolunda uç noktalarda fikirlere sahip bir arkadaş, umarım daha iyi yerlere gelecektir,

Başarılarınızın devamını dilerim,
BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi alanında çok güzel oluşum içerisindesiniz, bu tip yaratıcı fikirlerin hayata geçmesi hep desteklenmeli.

başarılar diliyorum
Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Problem çözme yeteneği vardır kimilerinde. Her türlü duruma, soruna, soruya, zorluğa vs. çözüm getirmeye öylesine bağımlı olmuşlardır ki kimilerinin problemi fark etmediği durumlarda bile problemleri tespit etme ve çözme yetenekleri vardır. Kimileri problemler ortaya çıktığında çözüm yolu arar, kimi problemin ne zaman geleceğini öngörür ve tedbirlerini ona göre alır. Kaybetmek istemiyorsanız, henüz problem yokken öngörebilmeniz lazım. Eğer yapamıyorsanız, yapabilecek birini bulmanız lazım.

Birkaç küçük(!) dokunuş ile işiniz, projeniz, siteniz, hayatınız vs. oldukça değişebileceğini, hatta bambaşka bir şey olabileceğini biliyor muydunuz? Birkaç küçük dokunuş gerekiyorsa bizim bakış açımızın dışında bir yerlerde olduğu kesin. Siz sadece hissedersiniz, bir şeyler yapmalı ama ne? Bu durumda daha farklı açılardan bakması için birine ihtiyaç duyarsınız.

ReferXchange hocam fikir sancısı çeken bir şahsiyet. Onun sancılarını dindirmeye yardımcı olun. Ben 5 saat kadar yardımcı olabildim. Henüz fikir sancılarının dindiğini görmedim, hatta daha çok şiddetlendi. Daha çoook anlatacak şeyleri var, siz yeter ki sorun

Not: Konuda bu hizmeti nasıl verebildiğime ve ne tür bir belge ya da sıfatla bu hizmeti vermeye kalktığıma ilişkin açıklamalar yapmak isteseydim yapardım. Konuyla ilgili sorusu olanların sorularını özel mesajla sormasını rica ediyorum. Hizmet alanların verdiği iTrade ve daha önceki konularımdaki bilgi ve geribildirimlere bakarak fikir sahibi olunmasını ve karar verilmesini; konuda tartışmak için bu tür sorular sorulup konunun tartışmaya çevrilmemesini rica ediyorum.