Site adresi: PM İle alakalı kişilere verilecektir.Domain Mükemmeldir.Sadece Domaine bile teklif veren olmuştu.Markalık Yani!
Site için istenen fiyat: 15000 TL ( Pazarlık Vardır)
Sitenin aylık getirisi: Günlük 3 TL 4 TL ( Reklam Geliri Vardır) Tabi bu değildir ki bu şekilde sürecek biz reklamlara önem göstermedik News kayıtlı sitelerin diğer sitelerden farkındalığı her zaman vardır.Not:Reklam yeri çalışması yapılmadı.Siteyi gördüğünüzde zaten diyeceksiniz reklam yerleri berbat!Reklam koyma sebebi ise boş kalmasın diye!
Sitenin açılış tarihi: 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Haber Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1000-2000 arası (İlgisizlikten dolayı haber girişi yapılamıyor günde 10 haberle 1000-2000 hit arası geliyor.Site kaliteli Test Edilir!)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Aylık (0)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği verilecektir.
Hosting dahil midir: 1 hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (Gazisoft) ve Pro Teması
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

Şunu belirtmek istiyorum site satışım tamamen nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Satacağım aklımın ucuna bile gelmezdi ama önemli bir iş için bunu yapıyorum alacak arkadaş faydasını görecektir.

Eklediğimiz haberler news.google.com sayfasına düşmektedir.Ciddi alıcılara istenirse haber testi yapılır kendisi görür!

Sitem 15-10-2014 Tarihinde açılmıştır

Google News Eklenme Kategorileri

Spor
Eğitim
Ekonomi
Sağlık
Teknoloji
Dünya
Yerel
Siyaset
Magazin
Haber Başlıkları (Gündem)

Önemli : 9.11.2014 de google news başvurusu
14.11.2014 kabul edildik

Not : Satış tamamlandıktan sonra hiçbir şekilde siteden vazgeçilmez iade talebi yapılamaz

Not:Haberler hiçbir yerden telif alınmadı.Özel Haberler yazıldı.Ayrıca Hiçbir spam haber yoktur.Hiçbir uyarı almadı!
Haber ajansı iha ile sözleşmemiz itibari ile haber girişi sağlandı alacak arkadaşa iha aboneliğimiz devredilemez