Merhaba; Wordpress siteme m.siteadi.com şeklinde mobil görünüm vereceğim. Bunun için siteme uygun olarak ve aşağıda belirttiğim şartlarda bir mobil tema istiyorum. Kendim yapabilirim ancak uğraşacak vaktim malesef yok.
Temada istediğim özellikler
- 320px - 479px genişliğine özel görünüm
- 480px - 719px genişliğine özel görünüm
- 720px - 1023px genişliğine özel görünüm
kullanılacak renkler: siyah-beyaz-gri-kırmızı-mavi (tonları) Butonlar windows8 butonları gibi keskin olacak, kesinlikle yuvarlatılmış buton kullanılmayacak.
Temada attachment.php ve tag.php gibi bölümler de olacak. Kesinlikle reklam yerleşimine elverişli ve mobilde büyütme hareketi ile büyütme yapılabilir olmalıdır.
Eklenti ile yapacaklar bana yazmasa da olur. Ben sadece mobil tema istiyorum, site entegrasyonunu ben yaparım.
Ekleyeceğim siteyi sormayın, site detayı verilmeyecektir.
Fiyat bilginizle beraber telefon numaranızı ve varsa referanslarınızı da yazarsanız hemen ulaşabilirim. Uçuk rakamlar istemeyin (:
Not: ek olarak android ve IOSuygulaması olarak yapabilecekler varsa onlar da yazabilir. (Mobil görünümde site altındaki scrollbar olmayacak.) Son olarak;
Siteme Android ve IOS uygulaması da yaptıracağım. Eğer mobil görünümü ayarlayabilirsek; uygulama yazan arkadaşlar da bana pm atabilirler. Bu uygulama için ayrı olarak duyuru yayınlarım.
Bekliyorum.