Benim kizdigim nokta neden sattigimin sorulmasi degil konuyu okumayanlarin veya ben satmam satilmasi manidar diyenlere tepkim. Konuyu ve devamini okursaniz tum detaylari goreceksiniz satis nedenimde yazmaktadir. Ayrica alici olmadigi kesinlikle belli olan boyle bir yatirim icin konuyu dahi okumamis kendi dunyasindaki dusunceleri buraya yansitan kisiler sadece vaktimi ve projemi caliyor daha onceki satista pm isteyenlrrin bir kisminin bu sitenin birebir aynisini yaptigini biliyormusunuz?
15 ayda kendini amorti eden site satilmaz diyen sahsin aylik en az 6bin kazandigini idda ettigi siteyi 4500 tl gibi komik bir rakama satmak icin baslik actigini biliyormusunuz? Ayrica bu gun sattigim site icin 100 lerce bahane uydurabilecegimi ama bu bahanelerin sitenin kalitesini degistirmiyecegininde farkindasinizdir. Ersin bey oguzbey murat bey ciddi alici olan arkadaslar konuyu takip ediyorsalar yazmalarini isterim. yuzyuze geldik ve neden sattigimi agzimdan once onlar duydu. Sebeplere bu kadar takilmayin sitenin durumuna ve gecmisine bakin. Bu sadece bu site icin degil tum hayatiniz icin boyle olmali
Ayrica malesef aracilarla iletisim kurmuyorum tamamen vakit kaybi oluyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:44:11 -->-> Daha önceki mesaj 07:38:53 --
Cok tuhaf siz degilmisiniz ayda 6.000 tl kazanan elektronik sigara sitesini 4.500 tlye satmaya calisan? Siz sozde 20 gunluk kazancina site satiyorsunuz sorun yokta ben 15 aylik kazancina satincami problem oluyor

cok komigime gittiniz
Böyle bir adam bulursam ev alıcam. 500 tl kiralık evini 400 tl ye satar bana