Neden satildigini sormak cok normal. Saticinin bu konuya verdigi tepkiye anlam veremiyorum. Ayrica bu tür sorular gelince üslup degistirme konusuna girmeyecegim bile.
Zaten sanal dünyanin sanal ürünleri ile ticaret yapiyoruz, bahsettiginiz rakamlar elde edilebiliyorsa ve bu gelirlerin gecici olmadigindan eminseniz satmaniz icin olusacak sebepler oldukca azalir ve tabi bu konuda yatirim yapmak isteyen kisilerin aklina da gelmesi de anormal olmaz.
Ben size sebebi aciklayin demiyorum, özel nedenlerden der gecersiniz, kimse de ses cikartamaz ama bu sekilde yatirim yapacak bir aliciyi sizin tabirinizle pekala "irgalar"
Gelir kaynaginin büyük kismini tek yerden saglayan siteler zaten ne olursa olsun risk tasir. Bu kadar ayrintili aciklamaya calismissiniz, konunun basinda bununla ilgili iki satir yazsaydiniz, kimse birsey sormazdi muhtemelen.
Site hangisi bilmek istiyorum, söylemek isterseniz yatirimci birkac kisiyle görüsebilirim.
Herhangi bir rakam, online banka bilgisi verecek kadar saf degilim ama cok görmek isterseniz photoshopum iyidir, hazirlar gönderirim.
Eger beni photoshopla ugrastirmadan gönderebilirseniz, ekstra tesekkür ederim.