Merhaba arkadaşlar;

Şöyle bir durum var. Forumdan @Rockerz nickli arkadaşla buradaki (https://www.r10.net/ucretli-script-is...bdomainli.html) iş için anlaştık.

Arkadaş işi tamamladığını söyledi ve teamviwear ile localhostunda yapmış olduğu çalışmayı gösterdi. Ben sistemi denediğimde resim upload ve subdomain olayının çalışmadığını gördüm ve söyledim. Kendisi normal hosta atıldığında o sorunların çözüleceğini söyledi.

Arkadaşa skype dışında ulaşamıyorum. Yüzyüze görüşelim ödemeni yapayım siteyi kur dedim kabul etmedi. Telefondan arıyorum açmıyor. Tek iletişim kurabildiğim mecra skype.

Şimdi hosta atmadan önce benden paranın tamamını talep ediyor. Ben %75' ini ödeyeyim tamamen sorunlar çözüldüğünde %25' ini ödeyeyim dedim, ona da yanaşmıyor. Paranın tamamını ödediğimde sorunlar çözülmez ve devam ederse tek iletişim kurabildiğim skype olan biri için güvensizlik oluştu bende.

Son olarak şunu teklif ettim arkadaşa R10' daki moderatörlerden birini vekil tayin edelim. Ben ödemeni ona göndereyim, sen de işini eksiksiz teslim ettiğinde ona onay vereyim sana göndersin dedim onu da kabul etmiyor. "Kimseye taviz verecek değilim değilim" gibi bir cevap verdi. -trader verip işi sonlandıralım gibi saçma birşey söylüyor. Aracıyı bile kabul etmiyor.

Sizce ne yapmalıyım?