HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki merak ettiğim iki soru sorayım.
Gerçekten arabaların aynaları yok mu yani kullanılmıyor mu trafikte İkincisi de kadınların omuz bölgelerinin ayıplı bölge olduğu doğru mu açık bırakılmadığı...

Omuzu açık olan bir çok bayan gördüm, burada sadece hintliler yok hindistan buranın genel adı. Bir çok halk ve dil var. Bangali, pubjabi, tamil, telugu vs vs...Bazıları hintçe dahil bilmiyorlar. Hepsinin kültürleri-yaşamları farklı olabiliyor.

Trafik iğrenç burada. Ayna çoğu araba ve motorda yok. Trafikte bazen aynaya bakıyorum 2 snden fazla bakarsanız kaza yapma riskiniz var O yüzden ayna tehlikeli Tek kural önüne bak ilerle ve kaza yapma

kurtdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba online ingilizce öğrenme konusunda pm göndermiştim. Bakıp cevaplarsanız sevinirim.
Hocam özür dilerim cevapladım, gözden kaçmış.

cnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam..

Kaldığınız dairede ısınma sistemi nedir?
Birde orada ulaşım ücretleri nasıl çevrenizde eczane hastane vb. temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak yerler var mı?

Ulaşım ucuz. Eczane, hastane, avm ne arıyorsanız hepsi var. Tek kötü yanı saat 10'dan sonra hayat çoğu yerde duruyor. Isıtma ihtiyacı burada yok hocam, soğutma ihtiyacı var. Şuan burası İstanbul yazı kadar sıcak Elektrik ucuz olduğundan klima alırsanız soğutma ihtiyacı da olmuyor.