Google Reklamları hakkında birkaç sizlere öneri sunacağım .
Cok yakın bir zaman sonra com.tr adlı sitem açılmış olacaktır . Spor sayfası görüntüsüne sahip olacaktır . Güncel haberler ( Videolu haberler ) vb.. gibi
Bunun yanı dışında ( Vip panel kısmı olacaktır ) Orda Digitürk - Dsmart izleme gibi kısımlar bulunacaktır ve birkaç extra özellik . Bunların içinde iddaa kısmıda eklentisi vip kısıma eklenecektir .
Google bildiğim kadarıyla iddaa ile reklam hiçbir şekilde verilmeyeceğini dile getirmişti . Ben Vip panelden versem ayıkma durumu söz konusu olur mu ?
++ Reklamları Görsel temas olarak vermek daha mantıklımıdır ? yani sitelerde 960 x 960 çaplarında tıklama olarak . Çünkü spor ile hiç reklam görmedim . Belkide vardır .
__Google bu şekilde sitemde Tr li reklam vermemde sakınca varmı ? ___
Facebook son zamanlarda spor sayfalarını kapatmaktadır . İddaa ve buna benzer her sayfayı 3.tekil sahis gerekçesiyle ...
Sayfayı onaylatmam için ne yapmam gerekmektedir ? Spor sayfası olacak . ( illegal hiçbir durum yok ) aklınızda soru işaret kalmasın .
Son olarak
www.Reklav.com.tr adlı firmaya büyük mebla yatırdım hala dönüş alamadım sizce o firma beni dolandırdı mı ? ....
Lütfen mesajlarını bekliyorum Herkese teşekkür ederim