Merhaba
User Dolu Jenerik Domaini olan Sunucusu dolu minimum 100 userli devamli botsuz maximum 1500 userli kiralik sunucu yada satılık sunucu ariyorum.
bu paralara ancak o tip bir serverda gerekli materyalleri kurarsınız. (host shell editlemeler düzenlenlemeler, mirc site gibi) ki az bile gelebilir.
kaldıki anlık 100 user yapmak için çalışmalarınız olucak. siz ya bütçenizi tekrar düşünün yada hiç girişmeyin. eskisi kadar basit de değil.
Eskiden böyle sunucusu olup binlerce lira teklif edildiğinde inatla satmayanlar şimdi kafaları taşlara vuruyordur.
10.000 liraya alamayacağınız irc sunucuları şimdi sürünüyorlar, twitter, facebook gibi çağdaş uygulamalar bunları öldürdü.
Zurna, prizma, (benim de vardı Conference Room lisanslı; irc.cimbom.gs) , Superonline, mynet vs.. Hangileri hala yaşıyor onu bile bilmiyorum.
Dalnet falan yabancılardan. Hey gidi günler.
günümüz teknolojisine ayak uydurdukdan sonra onlarda çok fazla farkınız kalmaz. ancak tabiki irc şuan eki haline asla gelemez bundan 10 seneki hali forever arkdaşlık ortamıydı.
halen daha ziyaret ettiğim sunucu sahibi abiler vardır.
günümüz teknolojisi derkende mobil uygulama android vesaire ve tabi 1 kelimede değil network kurarak bütün kelimlerden iş çıkartıp birde sitede zaman geçirilmesini sağlayab,ilirseniz bende şuanki sosyal ağlar kadar kapışır. (gerçi şuan irc konusunda çok kötü bir izlenimvar)
örnek olarak geveze.org arkadaşında dediği gibi bu bahsettiğim özelliklere dahip zaman zaman anlık 2500 userleri gören bir yerdir
ayrıca öyle büyük bir sunucuda yetkili olmanın tecrübesi,ni edinmeniz içinde yardımcı oluyorlar.(ücreti mukabilinde)