Ben de birkaç şey söyleyim.
Öncelikle aylık x.xxx TL gelirim mevcut Allah'a şükür. Ama ben gelirimi buradaki çoğu arkadaş gibi Adsense'den elde etmiyorum. Daha çok sabit reklamlardan. Lise 4, arada 1 yıl boşluk, üniversite 1-2 ve şu zaman içerisinde de babamdan veya bir başkasından para istememişimdir. (Çok zorda kalmadıkça, o da en fazla 9-10 kez olsun hadi) İnanın insanın kendi kazandığı para ile geçimini sağlaması kadar güzel bir şey yok. Bir başkasının parası ile ne istediğiniz gibi geçinebilirsiniz ne o parayı rahatlıkla harcayabilirsiniz. Özellikle üniversitede kendi paramı kazanmam beni acayip derecede rahat ettiriyordu.
Ben öyle ev, araba almadım. Daha çok basit ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Mesela geçen gün gittim SSD aldım, kendime telefon aldım, saat aldım vs. vs.
Para kazanmak için öncelikle büyük sabır gerekiyor arkadaşlar. Emek vermelisiniz, hadi para kazanayım dediğinizde kazanmıyorsunuz malesef. Emek olmadan ekmek olmuyor. 1 sen uğraşırsınız kazancınız olmaz 1 seneden sonra Allah yürü ya kulum dedi mi yürüyüp gidersiniz.
Ve şunu söylemek istiyorum helal para kazanın arkadaşlar. Haramdan uzak durun. Haram paradan hayır gelmiyor. Herkes söyler bunu. Ve şükür etmesini bilelim. Biz oturduğumuz yerden binlerce lira kazanırken bir başkası günde 8-10 saat çalışmasına rağmen o parayı kazanamayabiliyor.
Allah herkese bol ve helal kazançlar nasip etsin.