display:none kaynak kodundanda siliyor diye hatırlıyorum ayrıca arkadaşında dediği gibi kullanıcının işine yaramayan şey google'ında işine yaramaz haliyle hile olarak görme riski oldukça fazla olur
Teşekkür ederim bilgilendirme için hocam.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:00:32 -->-> Daha önceki mesaj 16:57:11 --
Öncelikle benimle düzgün konuş. Ben senin ilkokul arkadaşın değilim. Beraber botda bağlamadık askerde. Senin kardeşin filanda değilim. Bu forumda insanlar genelde paylaşım yapılmadığından şikayet eder. Herkes bilgisini kendine tutup, kendi kazanmak ister zannediliyor. Alakası yok. Senin gibi saygısız insanlar yüzünden bilgi paylaşılmıyor. Ne yaparsan yap. Git sakla tüm etiketlerini filan bana mı dert. Kalkıp adam yerine koyup sana bir şey anlatmaya çalıştım.
Konu açmadan önce araştır demem mi rahatsız etti? Sağ üstte bir arama butonu var bak. Bu sorduğun sorunun 2012'de verilmiş cevabı
buyur kaldıki 2009 da benzer bir ton konu konuşuldu. Yani tam 6 sene. 6 sene önceki konuda soru sorup seoda yeni değilim mi diyorsun? Ben 8 yıldır seo yapıyorum ve ben seoda yeniyim.
Bu kadar gururluysan soru sorma git öğren o zaman. Burda kimse senin lise triplerini çekemez. Adam gibi soruna cevap verip senin cevabım ile keyfimi kaçıramam ben.
Birincisi seninle istediğim gibi konuşurum haddini bil. İkincisi yüksek egona bir çare bul, yoksa sana zararı çok dokunur. Üçüncüsü iTrader puanın senin nasıl bir insan olduğuna dair bana yeterince fikir veriyor zaten. Bu kadar açık olan bir şey için seninle laf dalaşı yapmaya hiç gerek yok, değmez de zaten. Hadi işine arkadaşım, güzel kardeşim!