Ziyaretçinin İster mobil olsun ister başka şekilde olsun aldatıldığı her türlü yöntemi google eninde sonunda anlıyor. Belli bir süre sonra darbeyi indiriyor. Burada firmalar suçlu değil. Çünkü reklamın şekli belli mobil yönlendirme. Ziyaretçinin siteye girememesi illa ki bir süre sonra google gözünde site itibarını düşürecektir.

Burada her ne kadar biz bunu biliyorsak da firmaların sitelerinde yaptığı hata "reklam kodları sitenize zarar vermez google botlarına kapalıdır vs" gibi ibareler kullanmasıdır. Bu da bir nevi yayıncıyı aldatmak oluyor. Hem reklam firması hemde yayıncı suç 2 tarafta da var. @dult siteler harici diğer sitelerin bu reklam türünü kullanması zaten başlı başına bir kumar. Getiri yüksek bir reklam türü olduğu için zaten çoğumuz kullandık. Eğer Vur kaç yapayım diyeceğiniz bir siteniz varsa seve seve kullanabilirsiniz.

Eğer önemsemediğiniz bir siteyse, bir süre sonra hit anlamında sıfırlanmasını göze alıyorsanız, ziyaretçiyi aldatarak para kazanmak istiyorsanız, 2-3 ay kullanır zaten o kazandığım bana yeter diyorsanız kullanın kazanın.

Yok ama hem ziyaretçilerim hemde sitem benim için önemli gözüm gibi bakıyorum yazık olmasın diyorsanız kesinlikle kullanmayın.