Facebook sayfasına güvenen arkadaşlar günlük ortalama 2 paylaşım ile benim gibi günde ortalama sadece Onedio 'dan 50 TL kazanabilir. Yine diğer reklamlarınızı facebook üzerinden yapın sorun dğil.

Ben kazanıyorum sizede önermek istedim.

Hemen başvuru yapmak için:

Emre KAYABAL
Paylaşımcı Yöneticisi
e-mail: emre@onedio.com

Çalışma Şartları (ÖNEMLİ)

- Ödemeler nasıl ve ne zaman yapılıyor?
Ödemeler belirlediğiniz banka hesabına, her ayın ilk iki haftası içinde yatırılır.

- Ödeme alabilmem için bir alt limit var mı?
Kazancın 100TL'yi geçmiş olması gerekli. Ay sonunda kazancınız 100TL'yi geçmemişse bir sonraki aya aktarılır.

- Bir kampanyayı istediğim kadar paylaşabilir miyim?
Her kampanyada paylaşım limiti bulunmaktadır. Limit dolduktan sonra yapılan paylaşımlar sayılmamaktadır.

- Paylaşımı istediğim yazı ve fotoğraf ile yapabilir miyim?
Paylaşımları sadece içerik sayfasında bulunan resim/fotoğrafları kullanabilirsiniz. Yazı için ise yanıltıcı olmayacak ve içerik ile alakalı yazılar kullanabilirsiniz. Yanıltıcı paylaşım yaptığınız takdirde o paylaşımda geliriniz sıfırlanıp, kampanya size kapanacaktır.

- Tekil ve çoğul sayımlar hangi kriterlere göre hesaplanıyor?
Bir kullanıcının, aynı kampanyaya, 24 saat içindeki girişleri tekilde 1, çoğulda ise girdiği kadar sayar. Farklı kampanyalara yapılan ziyaretler ayrı ayrı sayılır.

- Bit.ly ve benzer servisler ile panel arasında niçin fark oluşuyor?
Bitly ve benzer servisler tıklama sayıyor, panel ise ziyaret. Ziyaret olarak sayılması için hedef sayfanın açılması gerekiyor.

- Paylaşımlarımı nereden yapabilirim?
Facebook , Twitter, Forumlar ve web sitenizden paylaşım yapabilirsiniz. Paylaşımları yaptığınız sayfaları kullanıcı ayar sayfanızdan eklemeniz gereklidir.

- Bildirmediğim sayfalardan paylaşım yapabilir miyim?
Sisteme eklemediğiniz sayfalardan paylaşım yapamazsınız. Yaptığınızı paylaşımlardan ödeme alamayacaksınız.