grseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sizin gibi burada bulunan herhangi bir üyeyim. (Google ile bağım asla yoktur bu anlamda).
Yapacağım savunma olarak mı algılanır bilemem ama google savunma adına söylemiyorum.

Öncelikle adwordste sanal kart geçiyor. Bir kartın sanal olup olmadıgını google bilmez. Google girilen bilgileri test etmek adına anında 1 usd çeker. Ayrıca girilen kart bilgisi önceden sistemde var ise yine engel koyar bizlere. Yani ben zamanında sanal kart ile bizzat aktif etmiştim.

Bir diğer konuya gelelim. Otomatik ödeme diye tabir edilen sistemde yeni hesap 50 tl ödeme eşiğini geçtikten sonra kupon kullansa dahi ödeme gelince 100 TL sonra 200 tl Sonra 300 ve en son 500 tl bu otomatik ödemede var olan birşey. Ve ayrıca özel olarak başka ödeme alma yöntemide var onuda herkese yapmıyorlar. Özel bakiye.

https://support.google.com/adwords/answer/6311?hl=tr

Şimdi siz 400 Tl gelmişsiniz burdan ben şunu anlıyorum bu hesabın ödeme eşiği 500 tl çıkmış ve bu hesapta 500 tl dolmadan (en son para çekim tarihi 1 ay sonrası) google en son hesaptaki paranın yatma süresini baz alıp 1 ay içinde otomatik çekmeye çalışır. (Sürekli aktif reklam hesaplarını baz aldım)

Kısaca promosyonu geri isterler mi böyle hiç karşılaşmadım ama kendim 1 senedir sistemdeyim ve ticari faaliyette çalışıyorum google otomatik ödemede parayı ya para dolar hemen ister bir kaç saat sonra yani yada ay doldugunda atıyorum 350 oldu senden 350 ister.
beytepeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de 5 yıllık adwords deneyimime dayanarak şunu söylemek isterim ki kurcalaya kurcalaya ögrenin. destek niyetine saçma sapan bütçe ayarlarlar. saçma sapan tbm ayarlarlar , garip gurup anahtar kelime eklerler. sonra hizmet verdik derler. ben de çok iletişime geçtim. ama hepsi ters tepti. artık bir süre sonra herşeyi ben ayarlar oldum..
Jackson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de ilk başlarda öyle düşünüyordum kendi başıma reklam vermye başladım destek almadım şuan rahatım yerinde. bi ara fake tıklamalarla ilgili sıkıntım vardı 1 aydır reklam vermedim baktım 300tl lik fake tıklama ödemesi yapmışlar şaşırdım demek ki aradan zaman geçse de fake tıklamaları alıyorsun
Konu Sahibinden özür dileyerek bu kadar bilgili arkadaşları yakalamışken sormk istiyorum. AdWords reklamlarını e-ticarette kar marjı yaklaşık 50 100 aralarında değişen bir sektörde kullanmak istiyorum. Acaba tatmin edici bir sonuç elde eder miyim? Şimdiye kadarki reklam modellerinden çok tatmin edici sonuçlar alamadım.