Yıl olmuş 2015. Google algoritmalarına her geçen saniye yenilerini ekliyor. Yıllarca bu sektörde uzman biri olarak diyorum ki kullanıcıya yönelik çalışın. Kullanıcı odaklı çalışın. Kaliteli olun. Seo'yu dert etmeyin diyorum.
Şimdi bu soruna sürekli dediğim şey ile bakalım. Yani kullanıcı odaklı bakalım. Kullanıcı göremez. Göremezse işe yaramaz. İşe yaramayan anahtar kelimeler ise hiledir. Yani kesinlikle karı olmaz. Zararı yaptığın işin boyutuna bağlı. 3-5 etiket mi 50-100 etiket mi saklayacağınla ilgili.
Çirkin görünmemesi için bunu kullanıcının ilgisini çekecek şekilde tasarlarsan ve etiketlerin tıklanırsa sitene çok daha fazla katkısı olur.
birde şunu söyleyeyim. Daha yenisin anlaşılan. Aklına gelen her kurnazlığı gerek google seo için gerek adsense için bizler 2004-2010 arası denedik

Aklına gelen şeyleri önce süzgeçten geçir. Bunu düşünmüşler midir diye. 200 dünyanın en zeki mühendisi karşında ayrıca. Ve bolca araştır oku, bu ve buna benzer tonlarca konu var.
Madem bu şekilde cevap verdin, senin tarzınla ben de aynı şekilde sana cevap vereyim. Burada bir konu açtıysak o konuda yardıma ihtiyaç duyduğumuz içindir. Herkes her konuda her şeyi bilemez arkadaşım. Hemen egon devreye girmesin. Yardım etmek amaçlı yazacaksan yaz, bunu başaramıyorsan yazma. Sen cevap vermezsin başkası verir rahat ol. SEO'da yeni falan da değilim. Bana göre etiket gizlemek hile değildir, ama sana göre olabilir, veya Google'a göre... Benim için önemli olan Google'ın neye önem verdiğidir. O yüzden o bilgiyi almak istedim. Artık etiketleri gizlemenin zararlı olduğunu öğrenmiş oldum. Ona göre hareket edeceğim. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Bilmem anlatabildim mi güzel kardeşim!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:02:29 -->-> Daha önceki mesaj 18:01:11 --
Evet o şekilde div kodları içinde display:none şeklinde gizlemek zararlı.
Eyvallah hocam. Teşekkür ettim.