Site Adresi: PM isteyiniz.
İstenilen Fiyat: 2.000 tl
Sitenin Aylık Getirisi: 250-500tl arası
Sitenin Kategorisi: Sosyal Ağ
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet
Banlı Olduğu Sponsor: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: Hayır
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
Özel Notlar:

Bir Üniversite için üniversite içi sosyal ağı olarak kurulmuştur. Yaklaşık 2.000 üyesi vardır. Sayfa görüntüleme sayısını ilgilendiğiniz takdirde günde 10K'nın üzerine çok rahat çıkarabilirsiniz. Derslerimin ağır olmasından ve site ile ilgilenemediğimden dolayı satmaktayım.

Site İçin Yapılan Harcamalar:
Hosting ve Domain: 100 TL
Script Lisansı: 48 $
Swarm Tarzı Check-in Eklentisi: 250 TL
Tanıtım Videosu: 50 TL
Reklam Harcamaları: 300 TL

Siteye yaklaşık 800-900 lira para harcadım. Ancak harcanan parayı çok rahat bir şekilde çıkarttım. Üniversiteye özel bir site olduğu için ildeki esnaflardan 250 liradan başlayan ücretlerle rahat bir şekilde reklam alabilirsiniz. Adsense veya diğer reklam firmalarına göre firma reklamı almanız daha kolay ve daha kazançlı olacaktır.

>>>>Mobil Uygulaması da Mevcuttur. Site ile beraber mobil uygulama ve 4bin beğenili facebook sayfasıda verilecektir.<<<<

HOSTİNG
Hosting sınırsız web alanı ve sınırsız trafiğe sahiptir. Tüm kaynaklar limitsizdir. Ben şu ana kadar birçok projemde bu firmayı kullandım ve bu sitem de dahil olmak üzere en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Hosting hizmetini bu ay 1 yıl daha uzattım. Hosting'e 1 yıl boyunca hiçbir ücret ödemeyeceksiniz.

SİTE İSTATİSTİKLERİ