Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir sorunum var aslında doğrusunu öğrenmek istiyorum,
Bir fonksiyon dosyam var ve dosya aracılığı ile veritabanından içeriği çekiyorum aynı şekilde gidilen sayfaların başlıklarına title olarakda çekiyorum, fakat ürün,sayfalar,kategoriler derken her sayfa farklı tablo üzerinden çalıştığı için ben birden faxla header hazırlamak zorunda kalıyorum en azından bu şekilde çözüm bulabildim kendimce, şimdi ise size danışarak tek bir fonksiyon ve tek bir header ile bunu çözmeyi umuyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
fonksiyon.php dosyamdaki title çektiğim kodlarım
$sayfatitle=$db->get_var("SELECT baslik FROM ys_sayfa WHERE sayfaid='".$_GET['sayfa']."'");
$bilgititle=$db->get_var("SELECT baslik FROM ys_bilgiler WHERE sayfaid='".$_GET['bilgi']."'");
$ulketitle=$db->get_var("SELECT ulkeadi FROM ys_ulkeler WHERE ulkeid='".$_GET['ulke']."'");
$vizetitle=$db->get_var("SELECT vizeadi FROM ys_vizeler WHERE vizeid='".$_GET['vize']."'");ayrı ayrı açtığım header.php dosyalarıma da bunu
<title><?php echo $vizetitle;?> | Vize Merkezi</title>
şeklinde yazdırıyorum. Doğal olarak her biri ayrı olduğu için benim her sayfa türü için ayrı bir header.php dosyam var bunu tek bir fonksiyonla tek header dosyası ile nasıl çözerim bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.