Merhaba,
Hocam bilgilendirici konu olmuş teşekkürler. Benim sorunum şu;
Daha önce bir sitem tek bir fragman içerikli yazı olduğu için banlanmıştı ve içeriği silip yeniden değerlendirme yolladım 1 gün içinde açtılar. Fakat şimdi yollayamıyorum.
Bir domain almıştım 4 ay önce ve 15 gün kadar önce site kurdum. Reklamları ekledim fakat görünmüyordu. Sorguladım adsense banlıydı. Açtırmak için uğraştım fakat sizin mesajınızda belirttiğiniz Reklamlarımı göremiyorum formu üzerinden itiraz etmek istediğimde gelen mesaj;
Sayın Yayıncımız,
AdSense Müşteri Desteği ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Kayıtlarımız, program politikalarımızla ilgili bir veya daha fazla ihlalden dolayı
http://site.com adresine reklam sunumunun devre dışı bırakıldığını gösteriyor. Daha ayrıntılı bilgi için AdSense hesabınızın Politika ihlalleri bölümüne bakın.
Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra, doğrudan politika uzmanlarımıza bir itiraz formu gönderin.
İtiraz formu gönderemiyorsanız, bu sitenin AdSense programına katılımını şu anda yeniden değerlendiremeyiz. Sahip olduğunuz başka siteler varsa bu sitelerden politikalarımıza uygun olanlara reklam kodu yerleştirebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Bu şekilde. Ayrıca itiraz formundan mesaj yollamak istediğimde ise o domaini seçtirmiyor diğer banlı domainlerin seçenekleri var sadece. Bunu açtırmanın yolu yok mudur? Teşekkürler şimdiden.