Teşekkür ederim
max_connections = 13
çoğu yer kırmızı çıktı bunları cnf dosyama göre nasıl düzenleyeceğim.
Hataları düzenliyorum Aynı şekilde max connections kısmında da hata var onu düşüreceğim ama anlamanı anlayamadım. max_connections = 13 yaparsam 13 bağlantı sonra mysql kapanacakmı tam anlayamadım
Merhabalar,
Dosya işlemlerini rahatlıkla sağlayabilmek için WinSCP programını kullanabilirsiniz. my.cnf dosyası varsayılan olarak /etc/ klasörü içerisinde yer alır.
Ayarlar için de MysqlTuning çıktıları oldukça nettir, size verdiği anahtar kelimelerin bir kısmı my.cnf dosyanızda bulunmayabilir bu normal bir durum. İlgili anahtar kelimeleri araştırıp değerleri size belirttiği gibi tanımlayabilirsiniz. Hem bu sayede alışmış da olursunuz.
Kararsız kaldığınız merak ettiğiniz kısımlar olursa da buradan iletin lütfen, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.
Not: yaptığınız ayarlardan sonra mysql servisini yenilemeniz gerekiyor kaynak adreste bu uyarı mevcut zaten lakin olur ya hani bu işlemi ardarda yaparsanız önceki ayarlarda tutarsız olduğu yanılgısına düşmeyin: belli bir süre kesintisiz aktif olarak kalması gerekiyor.
Selamlar, başarılar.