AriVA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi : pm ile verilecektir. .com domain
Site için istenen fiyat : 1850 TL ( pazarlık payı vardır )
Sitenin aylık getirisi: Adsense reklamı var
Sitenin açılış tarihi: 1.5 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Memur Haberleri
Günlük hit sayısı: 1300-4000 tekil
Ziyaretçi kaynağı: Açıklamayı okuyun
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Merhabalar. Memurlar ve öğretmenlerle ilgili haber sitesini satıyorum.Organik hit olarak 1500 civarı hiti var düzenli olarak.Aldıktan sonra siteyi 1 haber ekledim, 2 tane facebook grubunda paylaştım. Yazımı hemen forumlarda paylaştılar ( doğal backlink ) . Günlük hit 4000 e çıktı. Bu hitin 3500 ü google dan 1000 tanesi facebook ve yazımı paylaşan forumlardan geldi.

Günlük 2 orjinal haber girip ilgili facebook gruplarında ücretsiz olarak paylaşırsanız ziyaretçi çekmeniz çok kolay olur. Aşağıda 5 günlük adsense görüntüsü var.

Tıklama oranı düşük. İyi bir yerleşimle tıklamayı artırıp gelir elde edebilirsiniz. Aylık banner da satabilirsiniz. Ben sadece adsense den kazanmayı hedefledim

Satma Sebebi: Siteyi yeni aldım, aklımdaki gibi de gidiyor site. Günlük 1-2 yazıyla aylık 300 400 kazanırım . Ama burdan gelecek kaynak ile youtube a ciddi giriş yapacağım. ( kamera + ekipmanlar ) . Bu yüzden satıyorum

Merhaba hocam, varsa detalı sayaç bilgileriyle beraber pm alabilir miyim. Siteyle ciddi manada ilgileniyorum, acil olarak geri dönüşünüzü bekliyorum.