Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 1 - 1.5 aydır aktif olarak kullandıgım, kendi ihtiyaçlarım üzerine kodladığım bazı instagram araçlarını satışa sunmak istiyorum.Tum sistemler
ınstagram API ile yapilmaktadir.
Scriptlerin
alt yapısı PHP'dir ve sonuna kadar desteğini veriyorum.
Bunlar içerisinde neler var?
Instagram Nick Takip -> 1 Adet profil belirlersiniz (atıyorum; @re10resmi) ve limit yazarsınız (limit="30") ve başlatırsınız. Örnek olarak belirttiğim @re10resmi hesabının son 30 takipçisini takip eder. Kısacası belirttiğiniz profilin son takipçilerini takip etmeye yarayan bir sistemdir. Bunu crona koyarak surekli takip islemini yapabilirsiniz. Bu sayede tamamen organik ve isteğinize göre takipçi arttırabilirsiniz.
Fiyatı = 70 TL (Acık kaynak)
Instagram HomeLıke -> Sizin sadece limit belirlemeniz yeterlidir. Limitinizi belirledikten sonra tüm ana sayfayı begenir. Bu sayede sizi takip etmeyen GT yapmayan kullanıcı varsa bile geri takip yapıcaktir etkilesim yaptiginiz icin.
Fiyatı = 90 TL (Acık kaynak)
Instagram TagLike-> Siz sadece #tagı yazmanız yeterlidir. Tagı yazdıktan sonra belirttiğiniz hesap o tag'a video & fotoğraf atanları tamamen otomatik olarak beğenmeye başlar.
Instagram HomeComment -> Sizin sadece yorumları ve limiti belirtmeniz yeterlidir. Baslattıktan sonra tüm ana sayfaya belirlediğiniz yorumları atıcaktır.
Fiyatı = 250 TL (Acık kaynak)
Instagram ComFollow -> Siz sadece fotoğraf linki ve limit girersiniz. Ardından o fotoğrafa yorum atanları belirttiğiniz limit kadar takip eder. Bu sayede tamamen organik > hedefe bağlı takipçi arttırırsınız. (bu yazılımım yok yok satıyor.)
Instagram LıkeFollow -> Siz sadece fotoğraf linki ve limit girersiniz. Ardından o fotoğrafı beğenenleri, belirttiğiniz limitler dahilinde takip işlemini gerçekleştirir. Bu sayede tamamen organik > hedefe bağlı takipçi arttırırsınız. (bu yazılımım yok yok satıyor.)
Instagram Unfollow -> Bu yazılımım ise sizleri yine bir dertten kurtarıyor. Tamamen otomatik halde calisan bu yazilim api limitleri dahilinde unfollow yapıyor. Sizi takip etmeyen kişileri tek tek bulup takipten vazgeçiyor.
Instagram OtoLike -> Instagram API'li giris sisteminiz mi var? bu sistem tam size gore. otoLike sayesinde instagram api ile sitenize giriş yapanlara istediğiniz fotoğrafı beğendirtebilirsiniz.
Fiyatı = 60 TL (Acık kaynak) (Genelde instagram panele uye kasanlar - sitelerine api ile giriş yaptıranlar'a öneririm.)
Instagram otoFollow -> Instagram API'li giris sisteminiz mi var? bu sistem tam size gore. otoFollow sayesinde instagram api ile sitenize giriş yapanlara istediğiniz hesabı takip ettirebilirsiniz (Genelde instagram panele uye kasanlar - sitelerine api ile giriş yaptıranlar'a öneririm.)
Fiyatı = 60 TL (Acık kaynak)
(Bıldıgınız profiline bakanlar scriptinden degildir bunuda belirteyim.)
Instagram Profılıne Bakanlar Scrıptı (Cınsıyet - Sehir - Yas Secimli) -> Bunu satısa sunmak ıstemıyordum fakat ınstagram pıyasası bayagı canlandı. Rekabet cok. Bende bu ıslerı yavastan yavastan bırakıyorum (Sadece yazılım yapıyorum artık) bu scriptimide satmak istedim. (Sadece 2 kisiye) pıyasada hıckımsenın ne panelı nede scrıptı varken kodlamıstım bunu cok saglam bır paneldır o derece

Ozellıklerı; Kısı ınstagram ıle gırıs yapar, baslıkta belırttıgım gıbı profılıne bakanlar scrıptıdır, hos bır bootstrap teması vardır gırıs yaptıktan sonra bölümler vardır, profiline bakanlar kısmına kullanıcı girdiğinde ise random olarak kişinin son takipçilerini çeker. (Diğer kodlayanlar gibi son kullanıcıları çekmez ve bu sayede kişinin siteye inancı %100 artar, (a kişisi beni takip ediyor bunu biliyordum ben zaten, demekki bu site dogru, a kisisi profilime bakmis) gibisinden.) Buna ozel bırda admın panel sıstemı vardır, Panelden takipci & like gonderimi yapabilirsiniz, takipci gonderimi 2 tip vardir. 1; direkt karisik olarak takipci gonderir. 2; ister sehir secimi yaparak takipci gonder, ister yas secimi yaparak, ister cinsiyet secimi yaparak takipci gonder. Sıstemın en ıyı goz alıcı ozellıgı budur. Unutmadan bu ozellikte var, sisteme giris yapan kullanicilara otomatik olarak istediginiz hesabı (hesaplari) takip ettirebildiginiz gibi otomatik olarak istediginiz resim & video (ları) begendirebilirsiniz. Ek olarak loglama sistemi vardir, hangi admin ne islemi yapmissa panelden hepsini gorebilirsiniz (Tarihini - IP adresini - Yaptıgı Islemi - Kac Islem Yaptigini). Panelden seo ayarlarını yapabilirsiniz (Baslik - Aciklama - Tum seo ayarları). Panelden app ayarlarını guncelleyebilirsiniz (APP ID - APP SECRET - SITE LINK) Ozellikler bunlardir, fiyatta diger yazilimlarim gibi kesinlikle indirim dusunmuyorum benı taniyan zaten nasıl yazılımlar yaptıgımı neler yaptıgımı bilir. Fotografları en kısa surede aticagim, demo isteyen ozelden de yazabilir.
Fiyatı = 250 TL (Acık kaynak)
Fiyatı = 200 TL (Tamamı Sıfrelı)
Fiyatı = 140 TL (Bızım Sunucumuzda Barınma)
# Tüm bu işlemleri tamamen otomatik olarak yapar, siz 1 kere bilgileri doldurun ve birdaha hiç ellemeyin. Tamamen otomatik yapsın. İsterseniz her seferinde kendiniz bi enter işlemi yaparak kendiniz yapın.
Benim amacım burada herkese
dandik yazılım yapmak değil veyahut
konuyu süsleyip gereksiz şeylerle doldurup daha çok satış yapmak değil. Herkese satmıyacağım zaten bunları. Dediğim gibi yukarıdaki tüm işlemleri PHP olarak yapar. Ve en onemlisi hiçbir riske atmadan
Instagram API limitleri dahilinde yapar. Fiyatlar yanında yazılmıştır indirim yoktur.
Ödeme yöntemleri = Isbankası, Paypal, Tüm Bankalar (Cepbank)
Forum Dısı Gelistirici Iletisim Skype = uqurcan.tr
Not: İsteğe özel her türlü, Facebook, Instagram sistemleri yazmaktayım. Kafanızda ki projeyi skypedan detaylı bir sekilde yazın görüselim.