HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam reklam.mobi tek başına nasıl yönlendirme yapıyor onu anlamadım ben? Mobil reklamın olayı zaten 3g hitini almaktır yani 100k hitiniz varsa ortalama 5k sını yönlendirir sizde oradan para kazanırsınız. Ama siz 301 falan diyorsunuz nasıl yani? Aylardır rek mobi kullanıyorum benimde 2 sitem gitti ama aylardır gitmeyip şimdi gitmesi de normal değil mobil reklamdan olduğunu kesin olarak hangi yargıyla çıkartıyorsunuz ki?
kesin olarak şu yargıyla çıkarıyorum şuan itibariyle sitemi google da info olarak arattığımda ***** site çıkıyor ve hiçbir index bulunmuyıor artık. Bunun rek.mobi olduğunu farketmem de sadece rek.mobi kullandığım sitelerde bunun olması ayrıca https://www.r10.net/1069987384-post119.html buradaki arkadaşında benim gibi ayı duruma düştüğünü görebilirsiniz, dışarıdan arkadaşlarında aynı durumda olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda webmaster tools aracılığıyla da bu durumu farkettim burada sitede yönlendirme olduğunu söylüyor. yeniden değerlendirme isteği gönderdim, eğer sizinki hala sorun yoksa bir an önce kaldırın