Büyük hitli sayfaların
paylaşımlarına paylaşıldıkdan çok kısa bir süre
içerisinde atılan yorumlar ile
hit sağlamak reklam yapmak
çok meşhur bende bunu 24 saat boyunca
tam otomatik yapabilen bir bot
yazdım umarım hoşunuza gider arkadaşlar.
Video ;
https://www.youtube.com/watch?v=kYDu...ature=youtu.be
Programı 1 ay önce yazımını tamamladım ve 2 Hafta boyunca bazen 10 bazen 2 saat çalıştırdım bazı günler açamadım 2 haftaki blog istatisliğim
budur (önüme gelen ilk büyük sayfalar) ;
Programa AntiSpam Güncellemesi (2. Güncelleme 1 Ocak) Getirdik ;
+Sınırsız farklı yorum eklenebilme özelliği eklendi içlerinden rastgele çekicek aynı yorum atılıp spama düşülmicek
+Süre kontrol özelliği eklendi dileyen süreyi uzatıp spam ihtimalini 0 a kadar indirebilecek.
Programı önceden alan arkadaşlara bu güncelleme bu gece ücretsiz olarak teslim edilecek.
Videoda güzelce gösterdim aklında soru işareti kalanla PM atabilir.
W7,Xp gibi işletim sistemlerinde denendi sorunsuz çalışıyor.
Sayfaları ortalama 1dk da bir kontrol ediyor (sayfa sayısına göre artar)
Son yaptığı paylaşım varsa yorum atıyor yoksa diğer
sayfayı kontrol ediyor ve bunu sürekli yapıyor...
50 Sayfa günde 2 şey paylaşım yapsa anlık 100 yorum demek
spam ihtimalide düşük böylece , anlık yorumlar insanlar tarafından beğeni vs aldığı için üstte kalır daha fazla insan görür.
Lisans Stok : 20 Adet
Sınırsız Lisans olarak 20 Kalan (
14) Kısıtlı kişiye satış gerçekleştiricem Ücret: 150
Kısıtlı kişiye satış sebebi , çok fazla kişi kullandığında pek kıymetinin kalmayacağındandır 5'i indirimli olmak şartı ile 20 net ve son limit rakamıdır
2. İlk 5 kişi için : 125

Kalan (
3)
Referans İsteyen arkadaş olursa Skype Ekran Paylaşımı ile CANLI olarak da çalışma mantığını nasıl çalıştığını gösterebilirim
Detaylar için pm ile cep numarasıda aktarabilirim.
program alındı şuanda sorunsuz çalışıyor teşekkürler
1 adet alındı denedi sorunsuz çalışıyor çok ilgili arkadaş
satın aldım ben de deneme aşamasındayım şuan için, arkadaş geliştirmeyede devam ediyo teşekkürler tekrar.
Gerçekten arkadaş çok ilgili alakalı, bir insan ancak bu kadar anlatmasını bilir diyebilirim laf olsun diye değil gerçekten böyle hayırlı satışları olsun 1 adet program alında tarafımca.
program alındı teşekkürler =)
Programı denedim, oldukça başarılı, ve cidden üzerinde iyi düşünülmüş ayrıntılar mevcut, sizin mantık ve yaratıcılığına göre şekilleniyor programın potansiyeli, tavsiye ederim.
program alındı, arkadaş çok iligli ve konuya hakim.