Harun_gemLik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar şuan için 200 kelimelik 25 adet makale yazdırmak istiyorum.

Konu başlıklarını ben vericem bu konu başlıklarında yazılacak.

Konu kadın sağlığı gebelik, bakım vb.

teklif veren arkadaşdan daha önce yazdığı benim konularla alakalı olmayan bir makalesini okuyup teklifini kabul etmek istiyorum.

Çok memnun kalırsam devamlı aynı kişiyle çalışmak isterim.

Ödeme sadece enpara ve garanti bankası başka bankalar teklifte bulunmazsa sevinirim.

Merhabalar Harun bey, çeşitli konularda yazarlık ve editörlük yapmaklabirlikte özellikle gebelik vs. konularında bir bayan yazar olarak yaşanmışlıklardanda yola çıkarak samimi bilgi dolu ve kaliteli yazılar yazmaktayım. benimle çlışmaktan pişman olmayacığınızın garantisini verebililirm şimdiden. sizlere tarzımı görebilmeniz açısından aşağıda bir örnek yazı sunmaktayım. Şayet benimle çalışmayı düşünürseniz; skype:elyeseayse veya mail:aysetopcu85@hotmail.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bebeğiniz ile seyahate çıkarken...
Bebeğiniz ile uzun bir yolculuğa ilke çıkıyorsanız bu yazı sizin oldukça yakından ilgilendiriyor demektir.
Bebeğiniz ile çıkacağınız ilk yolculukta yol boyunca hem sizin hemde bebeğinizin bu durumdan sıkılmaması adına sizlere birkaç öneride bulunmak isterim.
Bebeğiniz ile seyahate çıkarken size nelerin gerekeceğinden bahsedeceğim;
Çıkacağınız seyahatte bebeğinizin kaliteli ve sıkılmadan bir zaman geçirmesi için en evdiği oyuncaklarını mutlaka yanınıza alınız

• Bebeğiniz yolculuk esnasında üzerini kirletebilir bu gibi durumlarda sıkıntı yaşamamak için mutlaka yedek kıyafetler almalısınız.
• Bebeğinizin olmazsa olmazı olan bebek bezi, biberon ve emzik gibi şahsi eşyalarınızı da yanınıza almayı unutmayınız.
• Gideceğiniz ortam koşullarına karşı her daim hazırlıklı olmak adına bebeğinizin ince ve kalın giysilerini mutlaka yanınıza alın.
• Beklenmeyen hastalık durumlarına karşı ateş ölçer, ateş düşürücü gibi malzemeleri de mutlaka yanınıza alınız.
• Gittiğiniz seyahatte uzun süre kalmayı planlıyorsanız bebeğinizin şampuanını da yanınıza alabilirsiniz.