Yazıyı okumadım.
Forumdaki cevaplara baktım hep 1-2 aydır yapmıyorum tarzı mesajlar var. Bu da sağlık açısından zararlı arkadaşlar. İlişkiye giriyosanız bilemem de, 2 ay boyunca hiçbi şekilde boşalmayan insan kesinlikle her 2 günde bir mastrubasyon yapana göre daha sağlıksızdır.
Bu konuda doktorla görüştüm. Erkek kişi vücudu ortalama 5 günde bir sperm üretiyor ve depoluyor. Eğer bu sperm doğal yollardan; yani ilişki esnasında vücuttan atılmazsa ter veya benzeri bi yolla vücuttan atılıyor. Fakat aynı idrar boşaltmak gibi bu da erkek için gereklidir ve haftada 2 kez mutlak yapılmalıdır.
Başta varikosel olmak üzere hidrosel gibi hastalıklara yol açıyor masturbasyon yapmamak. Bu hastalıkların tonla çeşidi olsa bile ana nedenleri hep bu konuyu geçiştirmek olarak biliniyor. Bu iki hastalık kısır yapıyor. En azından büyük oranda...
Bu nedenle mutlaka haftada iki kez ya düzenli ilişkiye girin yada masturbasyon yapın.
İnandırıcı gelmediyse; Doktorsitesi.com'dan veya imkanı olan varsa herhangi bir uroloji doktoruna dediklerimin doğru olup olmadığını sorabilirsiniz. İmkanım oldukça bu öneride bulunurum, sağlık herşeyden önce gelir.